| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
generala Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 8:33 Заглавие: Проблем с TFT монитор BENQ FP557s 15" |
|
|
Предварително се извинявам защото не съм в час. Имам следния проблем: като го влюча светва индикатора в син цвят за включен, след което угасва в жълто - нормално до тук. Включвам компютъра светва индикатора в синьо на монитора, но до там монитора не тръгва стои си черен. пробвах и като го свързах към лаптопа - същата работа. Просто ако имате идея какво му е да ми напишете. Става въпрос дали си заслужава да се ремонтира-ако е нещо дребно. Благодаря предварително!
Последната промяна е направена от generala на Вто Ное 10, 2009 12:46; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 8:48 Заглавие: |
|
|
Точно тук е проблема - не се знае дребно ли е или "едро" без да е прегледан от компетентен човек. Така както се държи монитора - повредата може да е всякаква - и дребна (някой кондензатор) или доста по- солена - я лампа, я инвертор. Няма как да се познае така - носи го на ремонт. Разбира се, ако си го "прежалил" може да го ползваш за учебно пособие и да се учиш на тънкостите на ремонтите върху него. И без това е от вече демодираните 15-ки  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 9:56 Заглавие: |
|
|
"Какво му е?"-ами повредил се е.При така зададен въпрос не очаквай да получиш по-ясен отговор.
Носи го на сервиз пък то ще си каже.Като излезе нерентабилен ремонта-контейнери бол. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|