| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Ное 09, 2009 21:08 Заглавие: |
|
|
Ама какво сте се влюбили в този Samsung направо не мога да ви разбера.Видя старата че мотора не прилича на нищо и айде пак Samsung.Толкова отвратителна техника е тази (и то всичките им работи такива),че няма на къде.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 8:39 Заглавие: |
|
|
Чакай аз да пиша още нещо: - имахме една Samsung (модела не помня), която и се случи писаното от колегата. Майка ми имаше пък LG, купена горе- долу по същото време. Повреди се мойта, след няколко месеца и LG-то. А вътре двигателите 1:1 - така, че да се вика Samsung=боклук (не че не е вярно!), а пук другите били качествени - не отговаря на истината. Вярно имаха 3 год. гаранция и си я изкараха. Сега сме взели една от супермарката NEO, aма е с воден филтър - леден съм, понеже и дават гаранция само една година. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 9:35 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | А вътре двигателите 1:1 | Тук не мога да се съглася с теб Всички двигатели си приличат Ако все още ги пазиш погледни че на LG-то турбината на двигателя е доста по тънка от тази на Самсунга Писал съм по форумите че когато мястото позволява садя успешно двигатели от BEKO Kaтo цена са 30-35 лв |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 18:08 Заглавие: |
|
|
Пазя ги и ще ги погледна пак - не знам дали ще е съвсем скоро, но ще им постна и снимки тук. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|