| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
golemiga6ti Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 23:21 Заглавие: |
|
|
| Сега виждам че има разлики в схемите тази която имам аз и тази която е дал evgevg. При мен на платката 8 и 9 крак са накъсо а на схемата която имам не са, при схемата на evgevg 24-те волта излизат от 9-ти. Утре ще пробвам с намотки около ферита. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 23:32 Заглавие: |
|
|
| Нищо не каза за диода там .... 8 -10 крачета е намотката, трябва да имаш верига... и Импулси, които се изправят... та да има 24в |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 13, 2009 0:45 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за неточната схема,но си е точно за BE-5.Не предполагах,че има различия явно друго ТХО са използвали за 20 инчовия вариант.Щом вдига за момент напрежения ако прекъснеш веригата след диода може и да се появи напрежение-пробвай. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 13, 2009 13:01 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | Нищо не каза за диода там .... |
Диода е здрав но няма напрежение там от 10-крак. Свалих всички части по захранването и ги измерих няма дефектирали, после подадох външно 24 волта нямаше ефект, мисля да го захвърлям. Прекъснах и веригата за която писа evgevg също без успех. Благодаря на всички за изгубеното време. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 13, 2009 17:56 Заглавие: |
|
|
| Тука където съм сервизи няма, най близкия може би е на 400км. Та за това се мъча сам с ваша помощ. Никой не ремонтира направо го оставят до контейнера за боклук или се обаждаш и идват да ти го изхвърлят безплатно, но сега съм безработен щото някой рекъл има криза, но това е друга тема. Немога да си позволя нов та за това се мъча. Съжалявам че ви занимавах, никой не се е родил научен и цял живот се учи. |
|
|
 |
|