|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 0:27 Заглавие: |
|
|
Аз зададох 3 (ТРИ) въпроса !
Ама давай, пращай, бех се притеснил, че темата така и ще си остане с два-три поста...
И аз (дори) ще знам за друг път, че имаш такъв бин и ще те помоля (на лични) да ми го пратиш.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 0:41 Заглавие: |
|
|
Ще отговарям на въпроси след като си оправиш профила.
 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 0:52 Заглавие: |
|
|
Генчо, тази подкана е достойна единствено за АДМИНИСТРАТОРА на този сайт
Останалото, каквото трябва, е известно на Модераторите. Теб, лично, какво те засяга моя соц. статус
Давай, пиши си като нямаш друга (полезна) работа
 |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 0:57 Заглавие: |
|
|
| Соц. статуси не ме интересуват.Това,че пуснах един пост с надеждата да помогна на човека(преди ти да ме провокираш) изобщо не ме прави такъв писател,какъвто се опитваш да ме изкараш.Кажи ти с какво му помогна.И защо се криеш???Аз съм тук с името и лицето си,което прави разликата между нас много голяма.Предлагам на Божилов да изтрие глупостите ни защото окепазихме на човека темата. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 11:14 Заглавие: |
|
|
Решението го е дал RC още в първия отговор по темата, останалите писания са излишни. Мнението на някого, че нямал 10 лв за дистанционно не интересува никого. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|