| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cobra666 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 15, 2009 13:18 Заглавие: Търся схема за телевизор Hitachi P-57R |
|
|
Моля помогнете ми да намеря схема за този телевизор тъй като не му работи звука а няма видими поражения.Някои могат да кажат че не си заслужава ремонтът, но този телевизор има сантиментална стойност за мен.Може да ми пишете и на [email protected] .
Благодаря предарително!
Допиши и състава на телевизора |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Cobra666 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 17, 2009 23:31 Заглавие: Re: Търся схема за телевизор Hitachi P-57R |
|
|
Здравейте отново.Не знам какво се разбира под състав на телевизора, но ще дам всичко което знам за него.
Марка : Hitachi
Модел: P-57R
сериен номер:S0G000371
Произведен в : Singapore
Телевизора е черно бял с радиокасетофон в него. В книжката с инструкции няма повече информация за модела.Ако ще помогне мога и да го снимам.
Извинявам се ако нещо не сам добавил като информация. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 0:48 Заглавие: |
|
|
Състав е онова, което пише на интегралните схеми, а не на етикета.
За тази антика се съмнявам да се намери каквато и да е документация. Преди 40 години, откогато е всичко е било на хартия и отдавна мишките са закусили с нея.
Съвет - обърни се към някой, който разбира. Дето му е хоби да се рови из антики. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Cobra666 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 9:16 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за съвета. И така някои да ремонтира стари антики или да знае някой. Наистина искам да се оправи. Помогнете моля ви |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 10:40 Заглавие: |
|
|
| Cobra666 написа: | | И така някои да ремонтира стари антики |
Със сигурност всек има "някой",но да беше писал от кой град си.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Cobra666 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 11:16 Заглавие: |
|
|
Извинявам се. От София съм. |
|