Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LCD TV Crown 7" - интерфейсна лента

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikpesh
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 20, 2009 11:37    Заглавие: LCD TV Crown 7" - интерфейсна лета Отговорете с цитат

Здравейте ,
аз също имам проблем с един мой 7" LCD TV -CROWN model CLCD-750B.
шаси; TFT 7D
VER:1.1 Дисплей; CHINA 3-08-C 0706-011L
XY080200650
GCP070-V.1
Искам ако е възможно една консултация .
Изпуснат е и вследствие на удара интерфейсната лента се е прбила на 2 места от изводите /оставени малко по дълги /на едно електролитно кондезаторче намиращо се над лентата.Има прекъснати писти и предполагам и окъсени писти от двете страни на лентата.
Това поне установих за сега.
Дисплея е здрав, екрана свети ,звук има и се регулира .Картина няма поради по голямата яркост .Меню бутон не действа/при натискането му съвсем слабо се вижда /прозира/ хоризонтални полета които могат да се местят.
Та мисълта ми е може ли да се подмени само интерфейсната лента или тя е неразделна част от дисплея
Благодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети