Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за настройка на рутер Cisco 1811
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Techmaniac
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 19, 2009 22:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато инсталираш CISCO рутери имай предвид и рутери базирани на FreeBSD или Linux ОС ,не по малко надеждни ,производителни ,лесни за конфигуриране и поддръжка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 20, 2009 8:26    Заглавие: Отговорете с цитат

А, остави, настройките тук са много трудни наистина - но в случая нямах избор - такъв са дали на нашето училище, а нямаше как да откажа на учителя по информатика, понеже сме приятели. А пък от образователното министерство са били сключили някакъв договор за интернет, който минава през такъв рутер - докаран пак оттам - договора изтекъл и вече няма интернет. Сключен е договор с друг доставчик, но адресите са други и трябваше или тоя да се настрои, или да се слага друг рутер. То аз засега съм го настроил да бачка при мен, като го занеса в училище ще видя какво ще става - че там компютрите в залата са настроени за някакъв домейн, който не знам дали ще продължи да функционира при новите настройки на рутера, а без тоя рутер компютрите не тръгват, понеже искат парола, но ако рутера не е пуснат не тръгват дори и с вярна парола - е вярно тръгват на администраторския акаунт, но потребителския не става без рутера.
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Ное 20, 2009 12:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ако домейн контролера си е там няма проблем да си работят компютрите ... Но имам спомени, че всичко ставаше отдаличено ... Т.е от МОН контролираха всичко ... В доста училища има такива сиска ...
Но, ако го няма домейн контролера ще трябва да се извадят от домейна (правеха се разни хакове) за да може да работят.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети