| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 20:04 Заглавие: |
|
|
ELP,съгласен съм с твоя вариант.Това го правеха руснаците в едни техни аларми,но го ползваха като тилт сензор-датчик за наклон.Ако вземат да ти вдигат колата на крик,за да свалят гумите.И тази конструкция иска настройка при всяко спиране съобразно наклона.Предполагам,че нашият приятел 75twinspark ползва обикновен шок-пиезокерамичен или електромагнитен и няма как директно с него да разклати алармата без захранване.Там е цялата врътка! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 15:12 Заглавие: |
|
|
| В един от последните броеве на Elektor има аларма с tilt сенсор ,ако успея да го изтегля ще видя какъв е типа. Според мен най простия сенсор за наклон е от типа на отвеса през пръстен ,само не знам как ще бачка ако спреш на наклон. Може би да плава в съд с вода евентуално ,но става много сложна конструкцията. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 18:01 Заглавие: |
|
|
Давай,моля те,че ми е интересно.А това с пръстена съм го виждал в руска аларма преди много години,но не помня вече как се настройваше спрямо наклона. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 7:43 Заглавие: |
|
|
h**p://depositfiles.com/files/0hoe9lrpv
Много трудно повтаряемо в наши условия! |
|
|
 |
75twinspark Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 12:23 Заглавие: Авто аларма на Млад Конструктор |
|
|
Значи тоя за наклона го гледах,но маи няма да ми свърши работа.
Сега мисля ако направя датчик с микропревключвател, дали ще бачка
коректно???
Между другото алармата я прецаках щото след 1000...... проба за нещо си наи накрая обърках поляритета хахаха,ама нема проблеми ше зема друга,и преди бях гледал онази с вградение гсм модул,там мога да ползвам шоковия,но пък няма за централното опция,та за сега се чудя каква да е  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 16:02 Заглавие: |
|
|
Сега слушай добре-вземи си една свястна автоаларма и си вържи един обикновен модул за GSM-известяване към нея.Ако те интересува това-давай на лични,да не пълним темата със спам. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|