| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 21:57 Заглавие: Станция за запояване-Мнения |
|
|
Здравейте колеги.Работя с ZD-929B ама много често изгарят поялниците-примерно веднъж месечно.Сменям нагреватели,но започна да ми омръзва.Оригиналния поялник го пазя-като изгори поредния да има с какво да работя докато купя нов.Има ли нещо хубаво на поносима цена?Вие с какво работите и имате ли същите проблеми?
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 22:21 Заглавие: |
|
|
Същата станция,същите проблеми.А не струват стотинки.Провери в сайта на Weller,за тях има добри отзиви.Цени не знам.И във форума се разтърси,имаше някакви теми за поялно оборудване преди време. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 22:33 Заглавие: |
|
|
Работя с велер от 20г. само няколко човки съм сменил.Ръкохватка с нагревател и кабел-120лв. другото е траф 24V. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 23:02 Заглавие: |
|
|
| Вижте какви поялници намерих.Дали ще пасне някой на моята станция?Става въпрос за по-скъпите не от 10лв дето горят бързо.Примерно SOLOMON?ЛИНК |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 23:57 Заглавие: |
|
|
Аз запоявам с този:
Със самоделн терморегулатор.
Работи без проблеми. Само човките май се скапват малко по-бързо. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 0:10 Заглавие: |
|
|
| Аз от човките горе-долу съм доволен.Сега разбих един нагревател-прекъснал е на върха-връзката с телта дето излиза навън.Явно не е заварено добре.Иначе нагреватела си е цял.Твоя е хубав личи си. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 1:03 Заглавие: |
|
|
| Две такива ползвам от две години. Досега дори човка не съм сменил, а почти не се спират. |
|
|
 |
h_21 Нов потребител

Регистриран на: 12 Май 2009 Мнения: 13 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 12:13 Заглавие: |
|
|
| И Аз ползвам такъв и до сега не съм имал проблеми . Сменил съм три поялника , все счупени по моя вина . Купувам си поялници от саита който си дал , такива , и не ми е горял нагревател . Обаче не съм доволен от чофките .Правих жалки опити да препасна ерса /така скапах двата/, но без резултат . Ако някой е сложил кадърна чофка на такъв поялник моля да сподели . |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 21:34 Заглавие: |
|
|
Това е истинския поялник! тоя ако буксата е същата
Ползвам ги от години. Никога не ми е изгорял нагревател. Имат други проблеми, които се явяват след работа на близо 3-4г. Може да не отчита точно температурата. Човки, само WELER. Аз главно ползвам 4ET-BB и ЕТ-FF. За нашата работа препоръчвам първите. Едностранно скосени с диаметър на върха май 3.2мм. Ползваш ли ги тех, ще усетиш разликата. Тия дето разправят, че карат по две години с една човка WELER- не работят. Аз купувам по 20-тина човки на година. Ама не само за мен де. 4 поялника си работят. Всички поялници са предполагам като тоя дето показах. Имам оргинал WELER поялник от същия тип, 550лв. струваше, ама не го ползвам. С него пои жената, когато прави разни платки. Не става много за реонт на телевизори. Мога да кажа защо, ама май много писах. Станциите са ми на voltcraft от преди много години, когато ги имаше в Конрад. Изключително съм доволен. Гледах едно сравнение на добри поялни станции в списание електрон, и трябва да кажа моето мнение, че ако кабела на поялика който ти препоръчвам, ако беше силиконов(по гъвкав) WELER трева да пасе! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 21:56 Заглавие: |
|
|
| На линка излиза цялата страница, уточни кой подред от горе надолу имаш предвид. |
|
|
 |
|