| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
todortv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 8:07 Заглавие: TV NEO 2126 CTSX (11AK30A11) -tuner setting -решено |
|
|
Състав:ST92195,STV224,TDA7266,MC44608,24C08
Не мога да открия пълна таблица за настройките на тунера на този телевизор или бин за модела.Пробвах с бин за VESTEL ,но не се получава.
Последната промяна е направена от todortv на Вто Ное 24, 2009 20:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 8:26 Заглавие: |
|
|
Само не казвай, че не си имал време да разгледаш(четеш) инфото по линковете дето ти дадох!!
За точен бин се иска пълно наименование на процесора, пав-филтъра, и тунера!
Нема такова животно > бин за модел или бин за шаси. Особено за КИТАЕЦ! |
|
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 19:09 Заглавие: |
|
|
остави си оригиналния дъмп и влез в сервизан режим (с подходящо дистанционно), там ще намериш достатъчно настройки _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 20:00 Заглавие: |
|
|
| biso написа: | | там ще намериш достатъчно настройки | И без тая таблица как ще се оправи?
Увеличить фото »»
emoome И на тия ли изнесоха производството в Китай? Аз си мисля, че си се правят в Турция? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
В Турция си се правят и винаги са се правили там.А самия чаркалък-техеота,мехеота идва разбира се и от Далечния Изток.Така както е тръгнало Beko и Vestel сигурно скоро ще останат единствените европейски телевизори. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 20:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря за таблицата ,въпреки че я видях от линковете,които
колегата Emoome ми подаде(за коео съм благодарен) но като видях,че са за 11АК36 не и обърнах внимание.Таблиците за 11АК30 са без последните колонки.
Иначе процесора е ST92195C3B1/OEO VESTEL/T3X210
тунера: ТАЕМ-G084D 30033386.410A1616
филтър:9356М .
Ще пробвам с настройките от таблицата и все пак,ако някой има точен
бин за тази конфигурация,ще съм благодарен. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 21:50 Заглавие: |
|
|
Нямам точен дъмп за тоя телевизор. Отдавна съм спрял да свалям от всеки телевизор с това шаси информация. То не си заслужава! Най малкото, че работи и с чисто нова памет. Ето един за проба. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 22:00 Заглавие: |
|
|
Да работи с нова памет,но нали трябва да направя настройките на
тунера.Благодаря,ще пиша утре за резултата.
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 9:08 Заглавие: |
|
|
todortv, Може да пробваш биновете в атача. Единия е мой, другите дявол ги знае. Може да ползваш търсачката като напишеш *OEO на латиница (11AK30 също се пише с латински букви, въпреки, че изглежда еднакво и което явно още не проумяваш, но то си е за тебе). Излизат доста теми и според това доколко прецизно е уточнено заглавието може веднага да се ориентираш къде евентуално може да има търсена информация > например: NEO TV-2126FTX Шаси 11AK30 A14. Утре ще проверя на другия комп за по-точен бин...
mitachi, с точен бин и ако се наложи малко сервиз нещата се оправят за десетина минути. Обратния вариант си е чиста досада, отнемаща доста повече време.
А къде се произвеждат нео-мео "баш ме брига", що викат комшиите. Щом като предварително не знаеш що има под капака на тв - се тая.
Одеве ръчкАх едно NEO па нигде не видях да пише -произведено в Турция.
Щом вече е възможно по И-нет да си поръчаш шасита от Китай, кинескопи чАн-чУн, остава само да си намериш дизайнер да ти издокара кутия и си готов производител
Е, така мисля аз и не налагам мнението си. Гледам да има нещо полезно за онзи, който ще прочете тук
...
..та в атача съм добавил още един бин за NEO TV-2177TX 11AK30A11 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 9:47 Заглавие: |
|
|
//offtopic
| emoome написа: |
Одеве ръчкАх едно NEO па нигде не видях да пише -произведено в Турция.
|
NEO не е турска марка.Марката която е турска в случая е Vestel,която е и производителя на всички шасита от сериите 11AK...
Както и да е-нека темата продължи по същество. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|