| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 1:36 Заглавие: Купувам: Лентов кабел 20pin / стъпка 1мм |
|
|
Здравейте,
Търся лентов кабел за скенер HP Scanner 2300c.
Данните са му 20 пина със стъпка 1мм. Кабела е широк 20мм и дълъг около 320мм. Ето няколко снимки тук и тук.
Ако някои може да даде идея от къде може да се купи подобен лентов кабел, защото оригинални няма...
Разгледах по разни електронни магазини, но рядко е написана стъпката, а и няма такива дължини... Може и да е повече пинове Важна е стъпката и дължината
Благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 12:33 Заглавие: кабел |
|
|
| Здравейте ! Имам лентов кабел свалян от принтер \марка неизвестна \ но е със следните параметри : 28 пина ,дължина 470 мм , широчина 30 мм , стъпката е 1 мм м\у пистите , ако Ви устройва дайте адрес на лични да го пращам . Подарявам Ви го ,ще си поемете само разноските по куриера . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря на chavdar68 за лентовия кабел и за бързата реакция! Скенера вече сканира
Преустановявам търсенето. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:23 Заглавие: |
|
|
Къде продават "стандартен" лентов кабел като на флопи примерно но да е пак със стъпка 1мм. че този който на е IDE кабела и т.н. е с по-голяма стъпка за съжаление...Трябва ми 8 жилен или повече. Някой има ли представа? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:32 Заглавие: |
|
|
Ами онзи ден бях в пасат и видях този лентов кабел Но не съм го мерил 10 пинов Има и 20 жилен. Ако във Варна нямате пасат може да се разходя в събота с една линийка до магазина да го мерна или пък може да им се обадиш ... Опа видях, че има два магазина във Варна ... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:53 Заглавие: |
|
|
Има 2 магазина да аз съм редовен там Ама не можах да видя днес, а на другото място със сигорност не ставаше защото го сравнявах с този който имам и онзи беше точно като тия на IDE кабелите В събота може да проверя пасатския. Става въпрос за лан кабели с RJ45 от порядъка на 10 тина см. И е по-удобно с лентов от колкото стандартния UTP/FTP. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 1:02 Заглавие: |
|
|
Като този ли? Ако не си продават кабел за patch cords. Ето пример тук. Жилата са с многожичен проводник и е супер  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 1:09 Заглавие: |
|
|
To като първия .. имам той е от cisco конзолните кабели.. от тях съм правил супер е но този който търся си е съвсем обикновен лентов просто е с друга стъпка и парчето което имам е цветно като циганска сергия. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|