|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:04 Заглавие: |
|
|
Румене, защо трябва някой да се рови в интернет, за да определи шасито, да се намери картинка и т.н. Динко със сигурност има много такива неща, ама му е по лесно да търси визуално. Него не го интерсува шаси-ала бала. Качваш тука снимка и ще помогне. Така нямаше да е толкова дълга темта! И аз имам няколко шасита подобни в боклука, утре ще погледна дали има точния траф. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RUM+ Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:30 Заглавие: |
|
|
В тоя раздел, я е видял някой-я не видял! Като си пуснал преди време търсене за трафа, и откриваш нова тема, в която се включваме, да беше дал линк към нея? Аз мисля, че трябва така да се постъпва? , _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
RUM+ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 3:13 Заглавие: |
|
|
Извинявам се ако утре не отговоря. Ще пазя родното небе. _________________ тел. 0898736424 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|