Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

IBM T30
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 17:29    Заглавие: Отговорете с цитат

jjjjjk написа:
." Ясно ми показа,че не може да го презапои,поради липса на оборудване или квалификация-

Аз мисля че няма такъв сервиз не в България,а по света дето да се извършва такъв ремонт ,по такъв начин.При подобни ремонти се подменя дъното.Дъното се подменя и за далеч по прозаични неща.Относно разлепването на графичния процесор за разлика от дъната на PC това е много по често срещан дефект.Не бива с лека ръка да се прави извод за квалификацията на колегите ,в определен момент те пак може да дотрябват. В този случай човек може да се сърди единствено на късмета си.
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Има,има такива сервизи по света.Но наистина са относително малко.Обикновено са в големи градове на големи държави,за да им излезнат сметките 'инвестиция-възвращаемост'.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
no money
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас/Созопол

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 18:24    Заглавие: Отговорете с цитат

По едно стечение на обстоятелствата, познавам добре сервизният техник на лаптопите на "Лидер Технолоджис" в Бургас и мога да ти гарантирам, че е много коректен и честен. Освен това от няколко месеца работното му място не е в магазина или в стария офис,.....така че няма как да го видиш лично. Работи си на спокойствие у тях и му носят всичко там. Wink
В Бургас не се сещам някой да може да извърши тази услуга с гаранция.
jjjjjk
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 20:05    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 те то след определен период от време аз ще ви стана колега Wink Въпрос на време. Smile И да прав си-Лош късмет е... Но прав си,трябва да приемам нещата по-спокойно.Малко прибързано се изказах под влиянието на яд и разочарование,въпреки че още преди да пиша тук мислех точно че видеото се разпоява,но не бях сигурен на 100%
Пък и казах "Поради липса на оборудване или квалификация" и казах че не знам кое от двете е-И все пак знам,че сервизното оборудване не е евтино.И все пак честно ми каза,че не си струва да търся дъно...И то реално си е така,ама аз съм упорит
no money може и да си прав и да не сме се разбрали просто като хората по телефона или е искал да ми обясни някак по простичко и смилаемо тъй като си е мислел че грам не зацепвам(такива хора ги има много)И като че ли е станало точно така-просто е искал да обясни по-просто разбираемо...И на мен като обяснение след първоначалните неща ми хареса как се изказа...И не го виня за това че не може да го презапои-Няма проблем.То на колко места ли могат въобще?
Здраве да е...
Техника Валентин се казва нали?
П.П Макар и с голямо чакане,поне разбрах какво му е на 100%...Самата фирма Leader Tech... ми се стори достатъчно стабилна,че да им имам вяра...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
no money
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас/Созопол

МнениеПуснато на: Съб Ное 28, 2009 6:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, Валентин е. Ако нещо повече те интересува.......на Л.С.
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 9:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо никой не се сеща да види какво става около процесора. Друг процесор, контакт в сокета, захранване за процесора?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Защото за подобни неща трябва да се сеща техникът,който го ремонтира.Ние тук гадаем,залагайки на типови дефекти.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети