| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 13:56 Заглавие: |
|
|
vazi Тая работа няма да стане както я мислиш! Това е подемник и въртящия момент при вдигане трябва да се запази а това при монофачен двигател няма как да стане. единствения начин който е възможен е двигателя да е на триъгълник 3х220V и да използваш монофазен инвертор с трифазен изход 3х220V но цената едва ли ще ти хареса. а и ще е нужно инвертора да се понастрои малко.
Колеги моля ви не пишете глупости това е подемно съоръжение и всякакви любителски простотии и фантазии могат да доведат до тежка трудова злополука. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 16:56 Заглавие: |
|
|
| много съжелявам забравих за кондензатора...... |
|
|
 |
vazi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 19:28 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря на всички за мненията и помощта .Аз едва ли ще се справя с тази задача затова исках да попитам кой може да го направи срещу заплащане както казах дори и да трябва да сменя двигателя. а знам, че няма да е мн, евтино но ще трябва да го направя. Затова моля да кажете и да предложите кой може да го погледне и да го направи възможно най-бързо. Благодаря |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 19:55 Заглавие: |
|
|
| Добре е да напишеш и от къде си. Аз съм от Варна, ако те интересува на лични или по мейла. |
|
|
 |
vazi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 20:48 Заглавие: |
|
|
| Извинете аз сам от София подемника се намира в Панчарево |
|
|
 |
nikolai_nikolov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 23:20 Заглавие: |
|
|
| Какъв товар ще повдигаш с този подемник?Преработването от трифазно захр. в монофазно е малко съмнително(тръгването на двигателя е винаги под товар.Мощноста е на половина както вече ти посочиха.А този двигател има ли спирачка?Как спира в произволно избрано положение?Монофазен двигател-може,зависи от тежеста която щте се повдига.С инвертор монофазен вход-трифазен изход,е май най-удачен(и най-скъп):запазваш почти изцяло старата система на управление,винаги можеш да използваш и трифазно захранване,безопасноста при работа си остава такава за каквато е изчислен подемника. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 30, 2009 1:13 Заглавие: |
|
|
За да се закрие благоприятно и технически безопасно темата за всички участници, имам следното делово предложение. Ако товарът е до 200 килограма, давам едно телферче с полиспаст и добавям някоя кинта. Така човекът остава жив, върши си работа, а аз си бия в главата поредното желязо в гаража. Искам само снимка на подемника за да се определя в термина "некоя кинта". _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
vazi Нов потребител

|
|
|
 |
nikolai_nikolov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 30, 2009 23:31 Заглавие: |
|
|
| Сега като гледам снимките това което искаш може да стане само с инвертор монофазен вход-трифазен изход,ако държиш да си с монофазно захранване. |
|
|
 |
vazi Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 01, 2009 0:20 Заглавие: |
|
|
| Аз не разбирам кажете кой да го направи и колко струва и кога може да стане. А с друг монофазен двигател няма ли да стане двигателя който съм намерил е 3кв монофазен реверсивен 3000об/мин |
|
|
 |
|