Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Парична награда с/у сведения относно рязане на кабели-Варна
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 29, 2009 21:53    Заглавие: Отговорете с цитат

toltec , и аз следя темата и на мен ми минават през ума подобни мисли, но не се коси, само си прави изводи за пишещите в нея.... Wink , жалко ще е ако и този форум се превземе от простотията и мутрагенството което все още е на мода в доста от младото поколение....доста други форуми се орезилиха след добро начало, с този не вярвам да стане така....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Нед Ное 29, 2009 23:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Вярвате или не ваша си работа тази вечер са хванати още 2 ма! Благодаря на тези който помогнаха за да има поне малък напредък...
п.п. Всички до момента са наркомани... от тази вечер единия 10год на хероин?! Shocked Как е издържал толкова многоо и колко кражби е направил за 10 години не ми се мисли. Лошото е че утре пак ще е на свобода Sad
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 0:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще спрете ли с флуда или да заключа темата? Май идиотчетата са заловени и коментарите са излишни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 0:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами мисля че не са всички заловени има 101% други но ако искаш я заключвай няма проблем Wink
п.п toltec може да не го разбираш защото такива простотии има само във Варна! Говорил съм с много колеги от големи фирми из България и те са възмотени от тукашните прояви на нелоялна конкуренция но си е Факт и отърване няма освен ако не се бориш защото полицията неможе да направи нищо и факта, че орган на реда ти казва да го пребиеш до смърт преди да дойде патрулката какво ти говори? Полицайте са безсилни нямат грам права... тоя боклук като почне да получава криза и те го пускат щото ако умре там те са отговорни и изгарят.
Ето го единия хубавец http://img339.imageshack.us/img339/5350/viktor4tovnebl72narkoma.jpg

Последната промяна е направена от DJ69VN на Пон Ное 30, 2009 10:00; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 1:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди да хлопне мандалото ...
Toltec и Pamporov, както обичайно, имам питания, на които дори и слаби като характер моралисти биха се затруднили да отговорят.
Следният казус. Човек влага пари за да достави интернет. Примерно. Вервайте, ако доставката на интернет е била силно печеливша дейност, да съм го правил Wink. В общи линии, се оцелява, но си е мъка. Загубваш сън и т.н.

Сега самият казус. Идва младеж, който изобще трудно си представя понятието "овеществен труд". Той иска да живее добре и си набавя това добре по един или друг начин. В изключително редки случаи с труд и тогава нуждите ескалират, защото, съгласно желанието на родителите, децата им да са по-добре от тях, което предизвиква да искат да са "мноу добре". И се оказва, че една пасмина от около 95% споделя кредото "живее ми се". Аз съм на другата крайност, че хранейки ги само се увеличава работата на "Спартак'а" в БКС'то, но нека приемем, че и това е крайност.

Един деградирал човек е нужно да бъде третиран с деградиращи методи. Думи като рехабилитация, превъзпитание за мен са излишни. ООН твърди, че имало глад в световен мащаб и озоновата дупка се разраства. Значи, ще се опираме на народната поговорка "Каквото повикало, такова се обадило". Пък и разни измислени програми се създават само за да се точат пари. Той и да стане здрав (наркоманът), умен едва ли ще стане.

Ако някой иска да ги направи достойни членове на пионерската пожарна команда, нека ги взема на отхранване и отглеждане. Сигурен съм, че младежът с ник на QRA локатор някъде в централна америка, ще ги предостави с кеф, след кратка, въвеждаща в обстановката, процедура.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NetworkPro
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 1:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Който реже жица - бой (+съд). Няма нищо лошо интернет доставчиците да си пазят жиците. Решение взето от възрастни образовани хора с нормален бизнес. Боя си е бой - класическо възпитание.

Браво че сте ги хванали! Мръсните мижитурки.

http://www.nag.ru/2006/1210/img/ugas/002.jpg
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 7:29    Заглавие: Отговорете с цитат

На тоя мишок оптиката му е била най вкусна Very Happy
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще преместя темата в говорилнята - тук не и е мястото.

Поне допреди няколко години наблюдавах във Варна доста силен монополизъм. Всеки си пуснал по едно каре и там друг конкуренция няма. И се сещам за едни "интер. . . . ." които въобще не ги закачаха - когато яворчо се изживяваше като батман и супермен взети заедно.
Та не си ли мислите че дрогираните може деа са пратени от конкуренцията?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 30, 2009 17:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е изключено но не признават и днеска са ги пуснали всичките...Но ако някой ги е пратил рано или късно ще се разбере и тогава не ми се мисли..
Искам да благодаря и на служителите на 3то РПУ за бързата и ефективна реакция.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети