| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 14:58 Заглавие: Принтер НР1100 |
|
|
Здравейте колеги! Имам проблем с принтер НР1100, най-вероятно изгоряла схема А3964, при пускане не минава тест на гл. мотор, а при печат мигат последователно и трите позиции. Някой има ли идея от къде може да се намери такъв чил?
Предварително благодаря за помоща!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
baivas Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 21:12 Заглавие: |
|
|
| с НР не е сигурно дали има проблем с хардуера. много обичат марковите и нерециклирани консумативи. това че мигат трите диода последователно означава, че трябва да се търси причината из таблицата на грешките където вероятно е описана. много обаче е вероятно главата да е дефектна. има вероятност и самият принтер да я е дефктирал. успех! |
|
|
 |
Bistra Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 11:53 Заглавие: |
|
|
| zdrasti!Moje li nqkoi da mi kaje kakvo da pravq?Opitvam se da reinstaliram printer HP 1110 oba4e na monitora mi izliza prozorec 4e instalaciqta ne moje da prodalji i da si proverq ne6to si tam.Pi6e USB i ima 4erveno krag4e s X v nego.POMO6T!!!Spe6no e |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 12:48 Заглавие: |
|
|
| Bistra написа: | | zdrasti!Moje li nqkoi da mi kaje kakvo da pravq?Opitvam se da reinstaliram printer HP 1110 oba4e na monitora mi izliza prozorec 4e instalaciqta ne moje da prodalji i da si proverq ne6to si tam.Pi6e USB i ima 4erveno krag4e s X v nego.POMO6T!!!Spe6no e |
1. Пиши на кирилица!
2. Препиши какво точно ти казва компютъра, ние тук не сме врачки. |
|
|
 |
|