| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecy Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 20:11 Заглавие: AUDI CONCERT AUZ5Z3 проблеми с осветяването |
|
|
Имам проблем с осветяването на AUDI CONCERT. Може ли малко помощ? Касетофона ми е AUDI CONCERT AUZ5Z3 4B0 035 186 B -сложих го на колата си А6 1996 година.Касетофончето си има фото елемент който наистина работи, когато си сложа пръста дисплея става по-тъмен.Но не мога да управлявам силата на осветеността, нито на дисплея, нито на бутоните ръчно, а ми е по-удобно да си я определям от таблото с потенциометъра, който определя яркостта на всичко в колата /така беше при стария ми касетофон DELTA CC/.Пинчето за осветяването на двата касетофона е на едно и също място. Замерих тоците- променят се, когато въртя потенциометъра на таблото.Как мога да постигна ръчно управление?
Благодаря предварително!
П.С Касетофончето е Matsusita |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 22:02 Заглавие: |
|
|
Трудно! Управлява се импулсно-широчинно от процесора. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
cecy Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 22:22 Заглавие: |
|
|
Виждам че си помогнал на колега от форума за подобен касетофон.Поне и бутоните да променят осветеноста си с дисплея вазможно ли е?
П.С Тези касетофони имат ли възможност изобщо за ръчно управление |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 22:51 Заглавие: |
|
|
Възможно е. Нали там където съм писал, трябва да съм казал как става. Един ден се сетих, че мога да забравя как става най лесно, и направих снимка. По нагледно от това-не знам? Иначе си е готино. Става по тъмно, това си намалява светлината.
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
cecy Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 21:00 Заглавие: |
|
|
Идеално колега благодаря за помоща вече се затамняват заедно  |
|