| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 13:34 Заглавие: |
|
|
А защо не пробвате,ако имате възможност кинескоп,или извадете панела на кинескопа и високоволтовия кабел и пуснете,но внимавайте за високото. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 13:54 Заглавие: |
|
|
То може и да пробва като откачи R650 и тогава ще дойдат импулсите на B808 като преди това дигне крачето на тхо което отива към колектора и сложи една лампа между колектора и крачето на тхо.Тогава лампата ще си свети и ще може да си гледа формата на импулсите.Тези на колектора ще бъдат смачкани в горния фронт и ще се убеди че тхо то е свирнало. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 23:26 Заглавие: |
|
|
като пробвах другото тхо, не му закачах лалето, фокуса и скрина и пак същото. Като отворих телевизора първото нещо, което ми направи впечатление е очевадна лоша споика на високоволтовият кондензатор в колекторната верига на транзистора в захранването. Явно е изкряло, но захранването е супер, а и оргиналният краен тр/р за Н.О. на мерене си е добре. Телевизора е загасен работещ и при пускането не излиза от st.by, прави опити, но не се държи като при късо. Утре живот и здраве щему отдам повече внимание дано имам шас да се отърва от телевизора, а и той от мене igrali sme dobro nemali sme shans |
|
|
 |
todortv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 9:20 Заглавие: |
|
|
| А,пробвахте ли с нова памет? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 11:29 Заглавие: |
|
|
| Да пробвах памет, имам и процесор, но още не съм го менкал все ме дърпа около ТХО. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 11:34 Заглавие: |
|
|
Откачи R650 и махни чипа на вертикала  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 13:41 Заглавие: |
|
|
Първо вдигах крака на ТХО. който захранва В.О. После махах целият чип не та не А сега като вдигнах R650 вдигна високо. Благодаря Ви. Знаех си, че нещо не съм донаправил. Ама нали седнах с нагласата, че ей сега ще го отупам за дваъсет минути. Е ще почерпя  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 13:46 Заглавие: |
|
|
Още веднъж казвам -ТХО.Миналата седмица си скъсах нервите горе долу с тая повреда и докато не смених тхо то не се оправиха нещата. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 16:53 Заглавие: |
|
|
Не разбрах,смени ли C619 100nf 250 v _________________ Костадин |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 22:47 Заглавие: |
|
|
| C619 го смених отдавна но резултата същия. По съвета на пепи свалих ТДА8174W и откачих R650 и вдигна виско. На този етап спрях, че се беше събрала доста друга работа, а пък и нямам сигурна вертикална, но се надявам в понеделник да я менкам и да му "пия ракията''. |
|
|
 |
|