| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
красимир стоянов Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 12:55 Заглавие: търся схема за упрабление на 10бр. 24в. бобини |
|
|
Здравейте на всички , нов съм във форума и моля за малко помощ.Трябва ми една схема с която да управлявам 10броя 24волтови бобини, идеята е да може да ги реди една след друга и ако може да се регулира сяка колко време да работи, колко да е паузата между превключването към следващата.
Благодаря предварително за всяко мнение и предложение!!!
Поздрави!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 13:00 Заглавие: |
|
|
| Избираш си някой PIC, пишеш му програма и си ги превключваш както си поискаш. |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 13:18 Заглавие: |
|
|
по поръчка 120 лв платка с LCD дисплей _________________ www.epd.hit.bg - хоби и професионална електроника |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 14:31 Заглавие: |
|
|
| За какво устройство става въпрос ? Защото ако е нещо за промишлени цели ,а на такова ми мяза ,цената от 120 лева си е направо смешна. Колеги ,не е зле да си пазим хляба от разни лаици ,дето се опитват да забогатеят на наш гръб. Това може да е нещо доста по сериозно от разкодирането на един автокасетофон ! |
|
|
 |
красимир стоянов Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 15:06 Заглавие: |
|
|
схемичката не ми трябва за промишлена цел, решил сам да си направя едно осветление на кащата , като целта на реленцата на 24 волта да ключват прожектори разположени на различно място през различен интервал с цел икономия на тока.
благодаря на всички за мнениета!!!
Ще съм благодарен на Edesign ,ако може да ми каже от каде мога да си поръчам и разгледам неговото предложение! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 17:58 Заглавие: |
|
|
Имаше такива готови китове на Veleman мисля с мното повече екстри от това което искаш  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|