| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
min4aka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 13:11 Заглавие: Търся данните на ТХО на телевизор LOEWE с шаси C9001, C9002 |
|
|
| Телевизора е модел Concept 70! Намерих схема, но там не пише какво е ТХО-то! Моля, ако знаете нещо по въпроса пишете! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 13:16 Заглавие: |
|
|
Това най-вероятно.Имам го и на склад.
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
min4aka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 13:44 Заглавие: |
|
|
| аз го гледах това ТХО, но някои от напреженията на крачетата не съвпадат с тези описани на платката! И се чудя дали е това ТХО!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 13:59 Заглавие: |
|
|
Кои напрежения на кои крачета не съвпадат?
Ако следващите ти писания ще са в стил "ами то на 7кр. на картинката има 180В а пък там на платката пише 27В изправено за кадровата" може директно да ги пропуснеш... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
5ar.atanasof Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 0:19 Заглавие: ърся данните на ТХО на телевизор LOEWE с шаси C9001, C9002 |
|
|
| Точно това е ТХО то за LOEWE9001.Имам същия TVи работи с HR6203 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 9:47 Заглавие: |
|
|
Кое е ТХОто е ясно много от отдавна.И също от тогава ми е писнало да отговарям на ежедневните въпроси,като предложиш на някой някое ТХО-"Не е това ТХОто-тук на картинката пише 200волта,а на моето от същото краче се захранва кадровата-значи ще гръмне".
Всички тия неща ги има писани-
-първо си има учебник по "Теоретични основи на електротехниката".
Конкретните неща се учат във 2ри курс,първия срок.
-второ си има една много хубава табличка,която сме качили в енциклопедията по въпроса.
Ако някой беше седнал да зачете малко-теми като тази примерно нямаше да ги има поне в този им вид(и още 50,като нея).
В НБСто опитах да повдигна и дискусия по въпроса,само че така си и отече работата.Нали е далеч по-лесно да чешем копчетата отколкото да се научим на нещо полезно.Не толкова че съм имал голямото желание да ограмотя някой,просто като ти се задава един и същи въпрос всеки ден(че някои дни и по няколко пъти на ден) и почва да дразни... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
|