| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 13, 2009 20:13 Заглавие: |
|
|
Добре де ,какво общо има тунера с това, че телевизора изключва. Тоя процесор едва ли ще тръгне да си търси тунера ако тунера се свали,пък и за краткото време за което работи може да се включи на AV и тунер да не ни трябва повече. Аз мисля че трябва усилията да се съсредоточат в това какво влиза и какво излиза от проца. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 8:54 Заглавие: |
|
|
| Прегледах набързо темата,но не видях да е пробвано с друга памет и дъмп.След като е удрян от гръм нещата са непредсказуеми.Нищо няма да ти струва да опиташ. |
|
|
 |
ppetroff Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 11:25 Заглавие: |
|
|
Благодяря на всички до тук, но още резултат няма.
С откачен тунер и превключен на AV.
Сменена памет и дъмп.
Телевизора се държи по същият нацин.
Почва да ми мирише на процесор.
А по отношение на осцилоскопа ми с него сам виждал междината на радиолокационна станция за това очакван на междинната на тунера нещо да помръдне. _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Biser Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 15:23 Заглавие: |
|
|
Наскоро имах същия проблем и след много мъки излезе дефектен кондензатора в колекторната верига на драйверния транзистор.От 4.7 мкф. беше станал 1мкф.При теб това е С402.Провери го за всеки случай.Успех!  _________________ Няма невъзможни неща! Важно е дали искаш да ги направиш! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 19:06 Заглавие: |
|
|
Не бързай да отписваш процесора ,я виж като включиш какво се случва на 49 крак на процесора. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|