| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:10 Заглавие: Избор на менте бормашина? |
|
|
| На пазара е пълно с всякакви ментоси (Агиоми, Айнхели, Бюджети, Райдъри и др.) от порядъка на 30-60 лв. Някой има ли впечетления към подобни чуда на техниката. То е ясно, че за толкова пари се получава и такова качество, но все пак. Някакви препоръки и насоки за хвърляне на пари и евентуално на каква верига да се дадат за да са по-малко загубите? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:15 Заглавие: |
|
|
А съм за Райдъра - от всички ментета е най -здрав
Не че няма изключения... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:27 Заглавие: |
|
|
Айнхел не е чак менте!В Германия това е марката,която се ползва за любителска работа у дома! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 19:29 Заглавие: |
|
|
И аз залагам на Raider RD-ID18 само му сложих ключов патронник, че на бетон ми изстърва. Иначе го ползвам от 6 месеца и почти всеки ден е на бетона . За парите си е супер . А за Аinhel - вярно е това за Германия но тука май пристигат малко по нисък клас продукти  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 20:34 Заглавие: |
|
|
Още един глас за EINHEL . И аз имам същата информация като Ditronix. Освен това на работа имаме няколко които се държат много добре и даже в 1-2 отношения могат да се конкурират с HILTI (става дума за акумулаторни дрелки) _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
PiRaT Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 20:42 Заглавие: r |
|
|
Още един глас за Райдър.
Общаците 4 години бъркат теракол и само и само им смемявам четки. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
| За ъглошлайфчета Айнхел не искам да говоря. Два съм уморил и то за никаква работа. Райдърите продават комплектче - ъглошлайф, шлайф и бормашина за около 60 лв. Да взимам комплекта или по скъп модел на тази марка. А за перфораторите, какво ще кажете? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 22:10 Заглавие: |
|
|
Перфораторът ми пак е EINHEL И от него съм доволен-вече 3-4 години го ползвам.Е,не толкова интензивно,но не ме е подвел!
Ха,чакай малко,сега се сещам!Днес минах през ПРАКТИКЕР да си купя течност за чистачките,че забравих в Провадия да си напълня.Има промоция на някаква ударна дрелка BOSCH- май беше 79 кинта!Я се огледай там! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 23:32 Заглавие: |
|
|
За перфоратора залагам на Kress все пак мноого често го ползвам.... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 19:59 Заглавие: |
|
|
| Днес се задомих с бормашина с търговска марка "OPTIM" (MODEL: OPT-ID 500) на "Вилаз груп" ООД, произведена от Yongkang Zhengda Industrial Co., LTD. Дано не съм объркал някоя буква, но се разбира, че е производство на великата държава P.R. China. Един колега цяло лято дупчи с нейно другарче и даже пробихме стотина дупки в теракот без да запуши. Има и две години гаранция. Сега отивам да се почерпя с новата придобивка. |
|
|
 |
|