| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Сря Дек 16, 2009 1:47 Заглавие: |
|
|
Ditronix в момента нямам нито снимка, нито устройство с такава платка. Това нещо съм го правил доста отдавна за един приятел. Може би даже не е рисувано с маркер а с течен асфалт защото беше преди доста време.Не претендирам за много красива платка но става при малко старание и обработка след разяждането. Също така правя лека ексцентричност на тези отвори между, които ще мине пистата за да си отворя още пространство.За 2 писти съм го правил, то за 3 писти едвали някога ще се наложи, но според мен все още е възможно за повече вече е абсурд любителски.Като да отточния под изводи на ИС имам в предвид разстояние 2,54мм. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 16, 2009 10:03 Заглавие: |
|
|
| Ами грешката е била в нас, въобще не обърнахме внимание че на колбата пише че трихлорида е разтворен в солна киселина. Направихме нов разтвор във вода и за има няма 5 минути разяде медта. Потвръждавам че обиковен перманентен маркер върши работа. По-късно ще има и някоя снимка... |
|
|
 |
lenko71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 16, 2009 12:36 Заглавие: |
|
|
| Абе аз съм брал доста ядове от платки рисувани с перманентен маркер ама може и да не съм случил на подходящ. |
|
|
 |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 16, 2009 13:23 Заглавие: |
|
|
| Смисъл, не оставаше мед под тях ли? Иначе аз повтарях по много пъти 10+ |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 17, 2009 7:47 Заглавие: |
|
|
| Маркера от първия пост си е най обикновен канцеларски перманентен маркер на Faber-Castell размер М и ги има по книжарниците на половината цена. |
|
|
 |
|