| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jonnie_ Нов потребител

Регистриран на: 14 Авг 2009 Мнения: 26 Местожителство: Добрич / Варна
|
Пуснато на: Чет Дек 17, 2009 20:43 Заглавие: |
|
|
Прилича на този _________________ Немам .. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2009 10:08 Заглавие: |
|
|
| Разбра се че компютъра ми има изход от видеокартата DVI-I , а входа на монитора е DVI-D , а дали са съвместими , не можах да схвана, а преходник едва ли ще намеря. Второ, ако захранващото напрежение от куплунга е 12 волта, на инверторите пак отива 12 волта,което ми се струва нелогично. Има и допълнителен стабилизатор на 5 волта. Всички изводи на входния кабел за сигнал , влизат в ИС SiI859CT100 . Освен съчленения USB кабел към входния сигнален и захранващия, на гърба на монитора има още два USB входа. С каква цел въобще са били USB конекторите не ми е ясно |
|
|
 |
bobo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2009 10:45 Заглавие: |
|
|
| Най-вероятно има вграден USB Hub. Няма проблем да свържеш DVI-D кабел към DVI-I изхода на видеокартата. В линка, който ти е дал old4 си го пише. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2009 11:06 Заглавие: |
|
|
Виждал съм подобен но не беше с такъв DVI. Беше свалян от някаква медицинска апаратура, явно и този е използван за нещо такова. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2009 11:38 Заглавие: |
|
|
| Под лепинка на процесорната платка открих надпис PL2226-10 Който в Гугъла дава препратки към такива модели на Proview , но нататък нищо не намирам по отношение на схема или някаква друга информация освен търговска. |
|
|
 |
|