| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 10:15 Заглавие: Предложение отностно коректните и некоректните потребители |
|
|
Идеята ми е следната. Естествено ако я харесате.... След като някой купи от друг дадена стока после да пише в темата от долу за съответния продавач дали е коректен или не.... Аз лично не съм си патил много е само 3 пъти за жалост последния не е от града в който живея да отида да се видя с него лично..... Не е въпроса толкова за 10 - 20 лева примерно да не казвам, че и повече може да е.. въпроса е принципен! Писнало ми е някви такива "тарикатчета" дето на някой друг гръб ще "забогатеят" с 19 тина лева и т.н. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 10:36 Заглавие: |
|
|
Точно това ми е идеята след като е направена сделката във въпросната тема. Не да се отвяря друга.. Просто предлагам да стане нещо като практика.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 10:59 Заглавие: |
|
|
Тая практика си я има във форума откакто свят светува.
А насила да накараш някой да напише отзиви за това-е няма как да стане. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 11:00 Заглавие: |
|
|
Хех никой нейскам да карам насила... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 22:57 Заглавие: |
|
|
| Имал съм и аз два проблема. Единият беше с грейнат и закрепен GSM, но те не бяха съфорумци. Съществува риск, но пък се печели време с тези куриерски услуги. |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 23:37 Заглавие: |
|
|
Скоро аз патих от Унитраф, за съжаление. Доста некоректно постъпиха, изгорях с 30 лева. Пътя с Еконт не го слагам. Не съм за парите, къде ли не съм ги дал, но не ми свършиха каквото трябва. За това ме е яд най-много. Трябваше да пренавият един изходен трансформатор. Дадох им такъв работещ, но исках да ми пренавият вторичните намотки, да им намалят броя - от 4 х 60 V да ми го навият за 4 х 30 V. Пратих им данни за типа на проводника, броя на навивките, схемата на свързване. Уж всичко изглеждаше и звучеше добре.
След като ми пратиха "пренавития" траф, се оказа, че са сменили макарата и са сложили тяхна си, пластмасова. Магнитопровода естествено хлопаше, луфт прави близо 2 mm. Спойките ... нямам думи. Две еднакви нямаше. Една наляво, друга надясно. Контактните пластини разкривени, една с една на еднакво равнище няма. Изключително грозни спойки. Изключително немърлива и грозна работа. Абсурд е да сложа такова нещо в стъпало, дори и да е за мен. Обадих им се, Нахоках ги добре, хем, че файда йок. Казах им да ми пратят моята си макара, оригиналната, която съм им пратил. Разбира се разходите по транспорта пак за моя сметка. Взех да го пробвам и о изненада. Претоварва усилвателя. Нещо е объркано. Предполагам по първичните намотки. Няма как да разбера, понеже са навити първична/вторична/първична ... и т.н.
Та така ...
Мога да направя снимки на въпросното "произведение на изкуството" но чесно казано не ми се занимава. Разчитах на професионализма им. Уви ...
Не е издънка от съфорумец, но сметнах за необходимо да кажа. Ако модераторите сметнат за неуместен поста, да трият. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 21, 2009 0:00 Заглавие: |
|
|
Не си първия изгорял с тях. Точно за ламповак ми правиха трафа и добре, че го измерих преди да го пусна... Имаше с 100V завишени напрежения . Просто неможах да взема решение какво става да не говорим, че загряваше супер много.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|