| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MoDz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 18:53 Заглавие: Помогнете да сменя оптиката на един DVD плеър |
|
|
| Здравейте! Имам DVD плеър Philips DVP5140 от година и половина. Преди 2 дена спря да ми чете дискове (показва, че няма диск). Почистих му лещата на лазера с ракия и проработи. Гледах 2 филма и на следващия ден пак не искаше да чете дискове. Отворих го и видях, че лазера не свети, докато чете диска. И затова трябва да сменя оптиката. Колко горе-долу ще ми струва нова и има ли нещо специфично при слагането й или само буча кабелите и тръгва? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 19:32 Заглавие: Re: Помогнете да сменя оптиката на един DVD плеър |
|
|
Универсално почистващо средство ->  |
|
|
 |
Offenbach Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 19:54 Заглавие: Re: Помогнете да сменя оптиката на един DVD плеър |
|
|
| MoDz написа: | | Преди 2 дена спря да ми чете дискове (показва, че няма диск). Почистих му лещата на лазера с ракия и проработи. ? |
Да не е била анасонлийка някоя..?
Със сливова откарват поне по 1 седмица:) |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 21:02 Заглавие: |
|
|
Руснаците го правят с водка ,но метода е друг - пийваш една чаша водка ,после хухваш върху лещата и изтриваш с чисто парцалче. Така няма загуба на ценен матриял !  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 23:08 Заглавие: Re: Помогнете да сменя оптиката на един DVD плеър |
|
|
| MoDz написа: | | ...... само буча кабелите и тръгва? |
То туй да не е да бучиш кисели краставици за мезе на ракията.... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 23:20 Заглавие: Re: Помогнете да сменя оптиката на един DVD плеър |
|
|
| MoDz написа: | | с ракия и проработи |
Не е замезила оптиката затва не ще.Сега сложи връз оптиката една кисела краставичка и ще потръгне работата.
В тая тема ще намериш отговор на въпросите които те вълнуват-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=За%20клиентите,%20които%20търсят%20сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|