Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БТК, BTC ADSL : гавра с клиента
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ldlalov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 24, 2009 0:50    Заглавие: ADSL-политика на изнудване Отговорете с цитат

Ако някой е решил да се абонира за ADSL услугата, ще кажа само - НЕДЕЙ, БРАТ! Току що си мерих трафика. Имам 12 МБ домашен пакет. Разбира се, не е гарантиран, ама това на нищо не прилича! Дори 1 път не съм стигал и до половината от него! В момента си меря трафика. Смешка! Жалки 3.4 МБ сваляне, 111 КБ качване! И това е един от най-добрите резултати! На всичкото отгоре съм изтървал ЕДНОМЕСЕЧНИЯ срок за прекратяване на договора и сега ми казват, че той автоматично се преподновявал за година. А прочетете общите условия http://shop.vivacom.bg/files/BTC_ADSL_GTCs_v1_15_BG.pdf да ми кажете аджиба къде го пише това за 1 година автоматично продължение на договора! Искам да им се направи една Google bomb на БТК(вече Вивател), ама не знам как. Иначе имам сайт. Ако някой знае, нека сложи началото. ДОЛУ БТК! Да фалират, глупаците тъпи! ДА ЖИВЕЕ PON!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Чет Дек 24, 2009 9:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става ясно как го мериш ? Ако е към някой от сайтовете за тази цел може и да те лъже.По принцип ако имаш акаунт в Замунда или друг торент сайт пусни един сигурен торент и ще видиш.Аз съм също на 12 Мвт и тегля от Замунда с 1500 kb/s Very Happy

Предполагам че превръщането на мерните единици и величини не е проблем Very Happy В случая при мен даже леко надхвърляме 12 мВ Very Happy Surprised
Скрийншота е от тази сутрин но при теб може и да има някакъв друг проблем незнам Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
кязъм
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кубрат

МнениеПуснато на: Чет Дек 24, 2009 10:27    Заглавие: Отговорете с цитат

За госпожа БТК или само добро или нищо!Laughing Laughing Останаха само "специалисти" на 380 лв заплата,с които Виваком се гордее!Защото свестните преджапаха дерето.Какво качество искате? И при тия параметри на преносната мрежа!17 години стаж имам ,докато "скъсах синджира", по подръжка и ремонт на СТМ и магистрални кабели!
Върнете се в началото
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 24, 2009 17:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз приключих на 21 години стаж но мага да кажа че хората които останах там с мъка подържат това което се води "мрежа" Явно идеята е да се развива само безжичната мрежа и услуги.Кабела е извън играта както казват в една реклама знаете на кой Very Happy Very Happy Very Happy И въпреки това ADSL мрежата е стабилна при хубави кабели Very Happy
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Миналата Неделя вечерта трещя, гърмя ... и нета стана бозица. Отварям страницата на модемчето и какво да видя:

Upstream е целия в грешки. Оттам и ниската скорост.
Дадох за повреда и миналата седмица двама специалиста дошли в къщи. Гледали стрували, правили и толкова можела да поддъжда линията.
Shocked В Неделя и преди това не беше така ... Нямаше греши, модема си се свързваше на 1780 kbps.
От Понеделник вече не може.
Това ако не е безхаберие ... кажете какво е.
Днес минах през бизнес центъра, взех си една жалба. Между временно пак звъннах на 123, пак дадоха заявка.
Толкова ли е трудно да се измери едно земно съединение или да се потърси проблема не ми е ясно ...
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 18:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти приятел. Very Happy По принцип се мери изолационно съпротивление между жилата на чифта и спрямо земя.Но има и други параметри които са важни в случая.Явно при теб има участък от кабела дето може и да се е понакиснал с вода. Very Happy Не бъди нетърпелив ще изсъхне и ще се оправи. Very Happy Ако не се оправи ще трябва да ти търсят съседен чифт с по-добри параметри.Но хора почти няма вече в тези звена а тези които са там изнемогват от повреди.Така е частника иска с малко хора много работа.В Плевен например мрежата в централната част на града и цялата индустриална зона се подържа от 2 екипа общо 4 човека през деня.Да не говорим че от 1 август в репартиторите тоест това е другия край на жицата срещу теб вече няма хора и няма с кой да се правят измервания Very Happy Пък твоя модем все пак е захапал на 10 МБ Very Happy
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Репартиторите отдавна са без човек. Скоро в един град на име Лясковец, имаше един човек подържащ централа, репартитор и мрежа. Махна ли го.
Телевизионната кула на Арбанаси вече е без нощна смяна.
Тези хора как мислят да я правят хич не знам.
Преди две седмици бяха подготвили за кражба кабел от Търново към Горна. Хората от мен разбраха, че кабела им го няма ...
6 дни не могат да си възстановят кабела. Че брумове, че чудесия ...
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 19:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе тия грешки май не са показател за проблема. Виж в момента при мен какво става, а нета си върви нормално:
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

На колко се е вързал модема на Upstream ?
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 21:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе и аз съм (по неволя) клиенит на така наречения мобилен интернет на Vivacom и положението от Приморско е трагично!
Но в последния вестник четох, че Виваком били глобени зарди рекламата, че доставяли 144kbps миниум, но не могли да я осигурят. Не съм сигурен, че това ще помогне, но вместо за тъпата им реклама, да бяха дали парите на няколко специалисти, които да им оправят мрежата!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Следваща
Страница 13 от 18

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети