| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
thefoggy Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 25, 2009 19:08 Заглавие: nokia проблем вертикална |
|
|
Здравейте,имам проблем с вертикалната развивка на Nokia model:sp71b1
сьс интегрална схема на развивката TDA8350Q,подмених почти всички кондензатори вьв вертикалната развивка защото бяха изсьхнали но паралелно на бобината за вертикално отклонение има един опекьл се резистор който посмьртно не можах да определя какьв е,ако някой може да ми подскаже каква стойност е.Благодаря предварително!!
Запознай се с правилника на форума и си коригирай заглавието |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 25, 2009 19:28 Заглавие: |
|
|
Тоя път май съм объркал шаситата .
Последната промяна е направена от old4 на Пет Дек 25, 2009 19:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 25, 2009 19:48 Заглавие: |
|
|
Шасито STEREO PLUS също го има в обменника  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 0:43 Заглавие: |
|
|
Смени си и обратноходовия кондензатор на редовата.Обикновено той е причината да думне кадровия чип. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
thefoggy Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 12:51 Заглавие: Nokia |
|
|
| Сьжалявам,че не сьм написал темата по правилата,но шасито наистина е Stereo Plus,смених резистора който по схемата е 220ома,подмених всички електролити с надеждата,че чипа за кадрова е устискал,но сьс включването цькна транзистора на захранването BUF405AX.Не знам защо,но изгоря.Огледах да не сьм окьсил нещо по невнимание,да не сьм обьрнал някой кондензатор-всичко е чисто. |
|
|
 |
|