| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalinskiaaa Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 15:08 Заглавие: Помощ при изграждането на оптична мрежа |
|
|
Здравейте на всички! Имам да правя проект, на който темата е "изграждане на мрежа, свързваща 4 сгради на разтояние една от друга 4 километра с оптични влакна и гигабитови слиичове. Брой на абонатите, както и всичко останало по избор".!Най-общо във всяка сграда ще има по един суич, който ще свързва потребителите с интерфейс rj-45. Тези 4 суича трябва да се обединят в една от сгредите посредство оптични влакна. Въпросът е какви устройства ще са нужни за осъществяването на тази мрежа, ако е възможно да дадете и конкретни модели. Информацията , която трябва да съдържа проекта е, какви суичове се използват и защо, какви оптики се използват и защо и т.н.. Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете с каквато и да била информация!
Това може да не е правилния форум или раздел , но мисля че тук определено има хора , които биха помогнали! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 18:33 Заглавие: Re: Помощ при изграждането на оптична мрежа |
|
|
Доставчик ли си ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 18:43 Заглавие: |
|
|
| За такива проекти обикновено се плаща. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 18:55 Заглавие: |
|
|
И явно не си лицензиран ISP при което не мисля, че някой ще иска да ти отговори да не говорим и без пари. Ако беше ISP не мисля, че щеше да задаваш подобен въпрос..Иначе ако имаш интерес за изграждането и за помощ може да ме намериш на лично или на 0886811477.
п.п. И като цяло само за портокола.... при тия данни който си дал неможе да се придобие представа за реалната ситуация. Нито трафиците нито колко компютри, скорости на даден PC, колко конекции приблизително. Какви пари за техника.Най малкото трябва карта и снимки на терена. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 23:40 Заглавие: Re: Помощ при изграждането на оптична мрежа |
|
|
| kalinskiaaa написа: | | Здравейте на всички! Имам да правя проект, на който темата е "изграждане на мрежа, свързваща 4 сгради .... |
Според мен , човекът е студент , но вие дай парите и друга няма .
Честито Рождество !
Весело посрещане на ЧНГ-то ! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 23:53 Заглавие: Re: Помощ при изграждането на оптична мрежа |
|
|
Ами да каже какво е точно то има много нейзвестни... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 0:10 Заглавие: |
|
|
| Е като е студент къде е спал през семестъра? |
|