| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 19:07 Заглавие: |
|
|
Колкото ми е известно, въпросното устройство си е приемник с тунер, телевизора се ползва като монитор в случая... Чел съм че основното предназначение е не да следят коя телевизия гледаш, а кои реклами. Понеже има някои доста дразнещи, ако голяма част от зрителите прескачат определена реклама, би трябвало въпросната реклама да я сменят с някоя по-ефективна  _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 19:12 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | .... въпросното устройство си е приемник с тунер, телевизора се ползва като монитор в случая... |
Не е това подхода.
По-нагоре беше даден линк към една статия която макар и не много грамотно написана би трябвало да ти даде представа, че това което си написал - не е вярно.
Погледни поне дистанционното. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Явно това, за което са ми разправяли, е по-различен/стар вариант на устройството... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 22:11 Заглавие: |
|
|
| Доста по - сложно е отколкото си го мислите. А и има голямо разнообразие от комбинации на ТВ с Видео, с ДВД, сателитни приемници, и т.н. Запознат съм доста детайлно с хардуера за пийпълметрия и по добре е да не навлизаме в подробности, не е по темата, а и двете фирми които бяха в страната занимаващи се с тази дейност използват коренно различна техника. И резултатите бяха доста различни по пунктове които се следят и т.н. Също и по начин на изпращане на информацията и др. Колегите които бяха на курса в София преди 2 години знаят за какво говоря. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
Без да сме в Сф не можем ли да сме в курса?
За едната от фирмите поне за част от устройствата дистанционните са наши. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 22:53 Заглавие: |
|
|
Не бе Румене, курса се провеждаше в София...  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 2:48 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Хората, които участват в пийпълметрични изследвания получават от фирмите някакъв дивидент - пари или подаръци. |
Да ама може и да получават и от други хора, които искат да са грешни резултатите.
| Колев написа: | | по нашата кабеларка бяха пуснали един руски канал "24 техно", който ми стана страшно интересен и започнах да гледам само него. Обаче след време го махнаха и сложиха някакъв друг, пак руски но със съвсем друга жанрова насоченост. Та си помислих дали е възможно да са отчели ниска гледаемост на канала и да са го премахнали. |
Ами обажда се някой примерно във видеосата и казва че искал да има еди си коя програма или пък, че комшиите усилвали много планетата и не можели да спят и и намалили звука, и после поне един път в месеца са разменени каналите.  |
|
|
 |
|