Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам подслушвател 90 лева

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
evsbadazz
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Дек 27, 2009 9:54    Заглавие: Продавам подслушвател 90 лева Отговорете с цитат

Подслушвател аудио трансмитер, скрит микрофон. Може да слушате разговори или всякакви звуци в радиус 10-тина метра около устройството, посредством обикновена SIM карта за GSM.Поставяте SIM картата в устройството, и поставяте устройството в желаното помещение. Размери : д 5.2 x в 1.5 x ш 3.7 см. Има една вградена акумулаторна батерия,която се зарежда от компютър или контакт,посредством адаптер със самонавиващ се USB кабел.

http://img140.imageshack.us/i/4b18bcfeb692aae26cd63a4.jpg/

Последната промяна е направена от evsbadazz на Пон Дек 28, 2009 12:42; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 27, 2009 10:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Какви 90 лв?
Тук ново е $26.56 с безплатна доставка за България!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19634

Ориентирайте се преди да пускате обяви.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
evsbadazz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 8:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за сайта, изглежда много интересен, само не ми става ясно как ще поръчам нещо за 2 долара и ще ми е безплатна доставката, малко нереално ми изглежда всичко Smile
А относно подслушвателя този, който аз предлагам е различен и това е моята цена, ако Вас не Ви устройва си поръчайте от този сайт, който сте предложили.
Относно ориентацията оставете на мен да преценя колко да съм ориентиран.
Весели празници! Very Happy
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

evsbadazz написа:
Благодаря за сайта, изглежда много интересен, само не ми става ясно как ще поръчам нещо за 2 долара и ще ми е безплатна доставката, малко нереално ми изглежда всичко Smile

По въпроса дали е реален този сайт или не е има дъвкано много.Включая и във този форум поне една-две теми...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 9:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина е интересен и наистина доставят не за 2$ а и за 1$. Сайта е проверен и си доставят на 100% всичко поръчано от тях.
evsbadazz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами дано да е реален, защото вече си харесах нещо. Но пак не ми се връзват нещата, как ще си поръчам нещо за 1 долар и ще ми го доставят безплатно, просто няма логика. Безплатно нали знаете кое е само? Някой поръчвал ли си е? Аз ще пробвам въпреки, че не ми се вярва Smile
Върнете се в началото
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай го и като си получиш доставката си коригирай цената да е по-реална.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Да аз постоянно си пазарувам дори в момента чакам едни преходник HDMI към DVI дето струва 3$.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 13:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама как така,ама как така,ама как така....
Ами ей така-с мерак Exclamation Twisted Evil
Мисля че ти казах че въпроса е дъвкан дори и в този форум до втръсване.Като толкова те интересува вместо да питаш си размърдай задника и пусни търсачката.Или тук или в ХВБГ.И ще разбереш как.Няма нужда заради флууда ти и въпросите ти,които нямат нищо общо нито с темата,нито с раздела обявата ти да стърчи най-отгоре.Ими си и други обяви,и другите хора продават разни неща...

P.S.И след тази ти изява участието ти в този форум приключва.
Цитат:
STE PITAM KAKVOTO SI ISKAM KUDETO SI ISKAM, QSNO LI TI E?!. NE ME VALNUVA NITO KAKVO SI MI KAZAL, NITO KOI SI I IZOBSTO NE SYM ISKALA MNENIETO TI !
GOLQMA ZLOBA IMA V TEBE 4OVE4E, TEMATA MI BILA STAR4ALA, QD TE E 4E NE MOJESH DA SI PRODADESH BOKLUCITE LI?
OSTE MALKO STE MI ZABRANISH I V INTERNET DA VLIZAM!!!
SABIRATE SE TUKA KATO DARTI KLUKARKI I SI IZBIVATE KOMPLEKSITE PO FORUMITE, ELA NA JIVO DA MI DARJISH TAKUV TON, DA VIDIM DALI STE USPEESH!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети