|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 29, 2009 20:34 Заглавие: Kaтинари |
|
|
| Участник съм в много форуми и ми прави впечатление ,че тук има много катинари.Някой може ли да обясни смислено? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 29, 2009 20:37 Заглавие: |
|
|
Веднага
| Цитат: | | Пожелавам Ви приятно браузване във форума на eshop и да намерите всичката полезна информация,която ви е нужна тук! |
|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 4:25 Заглавие: |
|
|
По-добре да има катинари отколкото всеки да си прави квото си знае.
Мене друго ми е чудно-мине не мине и се яви някоя тема колко е лош този форум.Колко са лоши модераторите,колко са строги правилата и т.н. и т.н.И въпреки всичко на тема електроника този форум е най-посещавания в българското интернет-пространство.
Руския монитор същото положението-там правилата са доста по-строги от тука-а всички са се налепили като мухи на мед на него.Що ли...
Има дир и още куп места в които също се дискутира на тема електроника-па винаги може да се бега там.Там може на спокойствие човек да опсува някого,да сере из всяка тема на общо основание.И най-важното-няма риск нито да изяде катинара,нито му пернат бана.Като на някой не му харесва какви са порядките тук-е па чиф го дири тука?Аз това ми е чудно.
Аз като не ми харесва някъде-не ходя.
Чакай да сложим и още един катинар на камарата.
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|