| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hustler Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 23:37 Заглавие: Фотоклетка - общи въпроси. |
|
|
| Привет! Имам желание да си сложа фотоклетка в една от стаите. Целта ми е с влизането в стаята, лампата да светва. Какво ми е нужно, къде мога да го намеря и колко горе ще ми струва всичко? Весели празници и щастлива нова 2010 година. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 11:56 Заглавие: |
|
|
| Прожектор с датчик за движение.В Метро струваше двадесетина лева. |
|
|
 |
aster11 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 12:50 Заглавие: |
|
|
| Има таванни плафони с датчик за движение,осветеност и настройки на времето за светене и за осветеноста за включване-от порясъка на 20 лв,и изглеждат напълно прилично,за разлика от грубите прожектори-вани... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 14:23 Заглавие: |
|
|
Не пишеш от де си,ако имате КОНРАД-иди и си избери.Варианти няколко-от таванен датчик,през платков такъв за окачени тавани и гипскартон та до такъв,заместващ обикновения ключ за лампата в стаята.Цените както се спомена са около 20 кинта.На Илиянци сигурно ще намериш подобни по 8-10 лева,но не знам....Камерите,които купува мой познат от там се скапват за месец-два и после ме търси да ги оправям Не всички разбира се,но рискът е голям! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Hustler Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 2:21 Заглавие: |
|
|
| От Бургас съм и мисля да посетя "Пандата" и да поразпитам по моя въпрос. Ще бъда благодарен ако ми помогнете с търсенето на упътвания свързани с инсталацията на тази джаджа. Благодаря на отзовалите се. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 11:54 Заглавие: |
|
|
Ами купи джаджата ,прочети упътването и ако не е ясно питай.Сега питаш за нещо което го няма и никой не знае какво е. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
|
|
 |
|