|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kaicheto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 19:02 Заглавие: Проблем с тв.Горизонт 51ТЦ418Д-И цифров приемник |
|
|
| Като включа приемника през скарта на телевизора и тръгва картина и звук логото на кабеления оператор се вижда добре но като включа някой канал и картината почва да премята губи дори цветност .Имам още един такъв телевизор и в него като включа приемника нещата се повтарят ,имам и по нов западен телевизор с него нямам проблемите който описвам с "Горизонта".Ако някой може да ми помогне ще съм му бладарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 18:19 Заглавие: Проблеми с телевизор хоризонт |
|
|
| То на времето Сталин беше казал има човек има проблем няма човек няма проблем. Аз малко ще го преправя Има телевизор има проблем няма телевизор няма проблем. При наличие на телевизори доказали своето качество да се мъчиш с тази двупотопна техника. Карай го към казана. Или го предложи на форума за стари техники сандъците. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|