| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 13:08 Заглавие: |
|
|
На мен пък ми идва друга идея като прочетох колко глупости се изписаха. Не е ли по добре да се измисли дистанционно ,което като почне рекламата направо да превключва на друг канал,така да се каже да се самосезира и да отреагира.  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 16:14 Заглавие: |
|
|
По добре да се самосезира Комисията по радио и телевизия или каквато там беше Откъде накъде ще ми барат силата на звука без да ме питат И мен много ме дразни, даже май бях пускал във форума тема по въпроса, без резултат. |
|
|
 |
techno554 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 17:48 Заглавие: |
|
|
И аз съм "за"  |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 18:46 Заглавие: |
|
|
Аз пък си пожелавам за Новата година да въведат някъде в ТВ сигнала (например в Телетекста) специален знак, че в момента се излъчва реклама. Може да организираме национален референдум по въпроса.
Когато това стане тогава ще имаме свободата да гледаме каквото си искаме, без да ни облъчват през 10 минути с идиотските им реклами! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 18:49 Заглавие: |
|
|
Е да, ама малко телевизии имат телетекст. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 18:53 Заглавие: |
|
|
Според моя милост проблема е не в това, че няма да ни пуснат сигнал за реклама, щото няма да ни пуснат.Ма взеха да ги пускат заедно по всички канали  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 19:36 Заглавие: |
|
|
От техническа темата се изчекна за рекламата ама нейсе.....
Аз също не гледам реклами и винаги когато почнат си мисля че едно от най големите изобретения в човешката история е дистанционното.Има едно голямо обаче.... И то е че единствения начин по който се издържа всяка една медия с изключение на държавните това е рекламата.Частните нямат нито една стотинка приход от другаде освен ако не направят някаква собствена продукция и да успеят да я продадът на някой и другото е реклама.И става малко Параграф 22-хората не искат да гледат ама ако няма реклама няма и телевизия.И по целия свят е така. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 19:46 Заглавие: |
|
|
Рекламите са измислени затова, за да може по време на тяхното излъчване да ходиш до нужника и да пикаш по малка нужда , без да изпуснеш нещо съществено от филма.
Весели празници и НАЗДРАВЕ.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 19:53 Заглавие: |
|
|
Boiko, това американска наздравица ли е?
НАЗДРАВЕ!!!!!  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
Абе аз съм на 2-3 ракии вече, ама то в нашите ТВ май май най-стойностното е рекламите, останалото е боза-а-а.....  |
|
|
 |
|