| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
muybien Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 11:34 Заглавие: предизвикване на шум в тонколони |
|
|
Здравейте,
Първо искам да честитя новата година на всички, да пожелая здраве щастие и късмет.
Второ да се извиня относно идеята на темата а може би и за поставянето й в този раздел. Винаги съм бил привържаник на констуктивните а не на деструктивните подходи, само че идва един момент в който трябва да се направи нещо.
Проблемът е следният: имам съседи с които не мога да се разбера по никакъв начин нееднократно съм ги молил поне в малките часове да си намалят нивото на музиката но резултатът е по скоро отрицателен. Не мога и неискам да влизам в открита конфронтация - сигурен съм че ще загубя много повече отколкото спечеля....
Така че да се върна на въпроса който е продиктуван от следното наблюдение: когато звъня или ми звънят по мобилния телефон преди да го вдигна и съм близо до някакви тонколони било то на радио, телевизор или компютър се наблюдават ясни и доста дразнещи смущения.
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКВО УСТРОЙСТВО НА ТОЗИ ИЛИ ДРУГ ПРИНЦИП КОЕТО ДА НАСОЧИ ПОДОБНИ СМУЩЕНИЯ И ДА ПОВЛИЯЕ ВЪРХУ ТОНКОЛОНИТЕ КОИТО СЕ НАМИРАТ В СЪСЕДНА СТАЯ РАЗДЕЛЕНА ОТ ЕДНА СТЕНА....
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ И МОЛЯ НЕ МЕ СЪДЕТЕ ЗА ЖЕЛАНИЕТО КОЕТО ИМАМ ДА ПРЕЧА НА "ДОБРИТЕ " СИ СЪСЕДИ..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 12:11 Заглавие: |
|
|
| А с органите на реда опита ли? |
|
|
 |
muybien Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:02 Заглавие: органи на реда |
|
|
| Относно органите на реда - мисля че ще навлече повече проблеми(сигурен съм - колкото и да ми се иска да се възползвам....)повече ме блазни някакво решение на въпроса по горепосочен или подобен на загатнатия от мен начин.... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:12 Заглавие: Re: органи на реда |
|
|
Преди години имах такива комший и нищо не помогна нито приказки нито органите на реда нито бой. Но накрая направиш друго ( не, че е за пример но поне спряха ). Кабела за интернета им минаваше през терасите.. до покрива срязах го горе и при свален шалтер на асансьора го закачих на 3 те фази после вдигнах за 1-2 сек. тока за малко и музиката спря . Явно 3 фазния интернет се е оказал много бърз за ланкартата  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 13:33 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз. Този форум не е място да се обсъждат подобни неща.Европейски съюзи,21ви век,хуманизъм-да бе да.Като гледам в нашата мила рОдина и по-конкретно в манталитета на масовия българин прекрасно си вирее още стария закон от времето на неандерталците-"Око за око...".Само се чудя що пускате ток на лан-картата.Давайте направо на бравата-нет человека,нет проблема.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|