| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
capitani Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 13:03 Заглавие: GRUNDIG P 37-730 смяна от BG/DK |
|
|
| Шасито е CUC 7301 немога да сменя в менюто BG/DK презаписах нова памет пак не стана. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 13:11 Заглавие: |
|
|
| Продължавай във същия дух На това шаси не става всеки път трябва да запишеш поне 15-на памети и тогава ще стане А после си вземи един ПАВ филтър и една приставка звук и ще стане |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:04 Заглавие: |
|
|
| Пробвах и с приставка не стана явно памета не е същата,някой ако има под ръка да праща. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:25 Заглавие: |
|
|
| capitani написа: | | Пробвах и с приставка не стана явно памета не е същата.... |
След това гениално прозрение мисля че темата е за един по-подходящ раздел. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:48 Заглавие: |
|
|
| Сменил съм и паф филтъра в менюто не мога да превключа BG/DK мисля че тука е проблема. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:49 Заглавие: |
|
|
А след като си го сменил да сложиш и приставка Или това ще стане чак на 5та страница?  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:56 Заглавие: |
|
|
| Сменен паф и сложена приставка. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 15:00 Заглавие: |
|
|
И сега кво-трябва да врачуваме.И да ти вадим думите с ченгел.
Дали си я сложил на правилното място и на правилния филтър(щото теб те домързя да пишеш къде си я вързал).
Дали ти работи платката....Дали не са и обърнати филтрите...Дали ти е подходящ ПАВ-филтъра.щото и него те домързя да напишеш какъв е,а си има и поне 2 големи теми по въпроса за филтрите в тоя форум.
Навремето тия обли Grundig-чета ми идваха хотелски.По цял бус.Които работеха на ден се откарваха поне по 20 бройки за говор(които не работеха захранването отнемаше около 30 минути да се възстанови-транзистор,чип,двата резистора на следенето на тока,елементите на изхода на чипа и бушон плюс припояване на високоволтовия кондензатор).
Как ли съм се оправял без форуми... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 15:13 Заглавие: |
|
|
| Значи започвам от начало телевизора е донесен от Гърция и няма звук на Канал 1 и БТВ,шасито е CUC 7301 немога да сменя в менюто BG/DK презаписах нова памети пак не се сменя,смених стария паф с G1961 на 38.9 MHz сложих приставка звук към входа на кварца на 5,5 MHz но звук няма.Къде бъркам. |
|
|
 |
|