|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 12:38 Заглавие: Tektronix 336 oscilloscope - схема или |
|
|
каквато и да е сервизна документация търся
Тръбата му свети слабичко, а не вярвам да е изтощена |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 14:28 Заглавие: |
|
|
Емо а регулира ли се в някакви граници от потициометъра ? Ако да значи за съжаление е заминала пущинката .
П.С. Ако така се вижда както е на снимката ,яркоста си му е 6+ . |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 19:55 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: |
П.С. Ако така се вижда ... |
Е, това е целта, де. Да светне като НОВ. Външните регулировки му работят, ама всичко е на "макс", без да размазва и с добър фокус. Та си мисля, че някъде може да се пипне...
Todorov, Благодаря за линка, дано ми помогне, ще ровя... |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 20:25 Заглавие: |
|
|
Аз имам два HAMEG-a еднакви. Единия си го ползвах дълго време, а другия не. Да не говоря, че бяха от место, където са работили денонощно дълги години. Та тоя дето си го ползвах, почна да става все по тъмен. Без да губи нищо друго. И аз помислих, че нещо е остаряло от частите. Ама не! Закачих другата тръба, и си има нужната яркост. Защо не подадеш по високо отопление от външен източник, да видиш какъв е ефекта? Най лесно, вместо да се чудиш какъв е проблема? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|