| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 0:25 Заглавие: Търся програмката за конвертиране от *.lay в *.pdf |
|
|
Видях няколко линка из форума но не бяха активни... Попринцип си го правя или на мм хартия или със Sprint Layout но немога да го експортна в *.pdf. А това ми трябва Някой да му се намира програмката или идея как от *.lay да го прехвърля в *.pdf без да му наруша размерите . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Сря Яну 06, 2010 15:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 0:45 Заглавие: |
|
|
| Adobe Proffesional? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 1:02 Заглавие: |
|
|
За конвертиране то ли ? Ами незнам дали Adobe е чувала за Руското чудо  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
atanaspopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 12:13 Заглавие: |
|
|
Пробвай да си инсталираш pdf принтер
например от тук.
www.bullzip.com/products/pdf/info.php
Не знам само дели няма да се променят размерите при принтването в pdf. |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 16:09 Заглавие: |
|
|
Ако работиш с Spint-Layout, експортваш във формат . bmp или .gif. После отиваш тук
http://www.freepdfconvert.com/
извикваш си файла в полето Source file
написваш си долу пощата и конвертираш. С този онлайн конвертор може да се конвертират още много формати в .pdf
Обаче за размера не мога да кажа нищо, провери. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
lenko71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 19:13 Заглавие: |
|
|
| Ако програмата ти трябва само за един файл, по-добре го пусни в атача, мисля че ще успея да го обърна в *.cdr (CorelDraw). В такъв формат където и да отидеш ще го принтират и ще бъде с точните размери (във всеки копирен център имат CorelDraw). |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 19:20 Заглавие: |
|
|
| калина написа: | ...С този онлайн конвертор може да се конвертират още много формати в .pdf ... |
Коментара ми е малко извън темата и е във връзка с конвертирането в pdf - мисля, че това онлайн конвертиране е тромав метод - по- добра работа върши инсталиране на виртуален PDF принтер. И платени и безплатни програми има. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 21:02 Заглавие: |
|
|
| За конвертиране в PDF ползвам PDFCreator, версия 0.8.1. Това е виртуален принтер. От всяка една програма, която може да печати като се разпечата на този принтер резултата е PDF файл. За да работи му трябва инсталиран Ghostscript, ползвам версия 8.51, която няма проблеми с кирилицата. Току що за проба разпечатах в PDFCreator от Sprint Layout една платка, после от Adobe Reader-а я разпечатах на хартия и поставих една интегрална схема на място за такава, изводите й съвпаднаха абсолютно точно с контактните площадки. Само при печата има една настройка Page Scale, трябва да е NONE. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 15:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички тия дни ще тествам ако ми остане време и ще пиша... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|