| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nasko_penchev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 08, 2010 3:07 Заглавие: как да разглобя mp3 player NEO MP-01f ? |
|
|
как да разглобя mp3 player NEO MP-01f ?
търсих къде ли не .. опитах и сам но без успех .. някакав чалъм ли има или не е възможен за ремонт ( разпоена букса за слушалките) ?
устройството е това
http://media.snimka.bg/4935/016124393.jpg
благодаря за вниманието ! _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 08, 2010 9:57 Заглавие: |
|
|
Така брах ядове първия път, че даже си направих упътване. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
nasko_penchev Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 0:28 Заглавие: |
|
|
Хиляди Благодарности малко с теслата се извади но вече е ремонтиран ! Много полезно упътване! тези китайци не престават да ме изумяват с тези простотии _________________
 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 9:35 Заглавие: |
|
|
| Защо пък простотии, много добре си е направено за сглобка и разглобка? И аз разглобявах един такъв преди време, даже не махнах и стъкълцето. Имам пластмасово фолио с различни дебелини, върши чудесна работа. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 18:21 Заглавие: |
|
|
И аз много трудно го разглобих първия път но добре че само трябваше да му презапоя буксата на слушалките.После се омаза онова лепило вътре и така нататък.Софтуера им се скапва понякога и трябва да се префлашват.Незнам защо но във всички дискове които вървят с тях има програмата за ъпдейт а няма фаила . За какъв чеп ми е тогава тя ?  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|