| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
biodesign Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 10, 2010 23:32 Заглавие: Re: Видеокамери и усилватели |
|
|
| biodesign написа: | | Кабела е коаксиален RG58, 50 Om. |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 10, 2010 23:37 Заглавие: Re: Видеокамери и усилватели |
|
|
Да ясно НО каква марка? То ако Ти кажа, че през живота си не съм виждал повече от 1-2 модела/марки който да стават за нещо може и да не повярваш.. Предимно ползвам РК-50 БГ кабел за жалост незнам май го няма мн мн вече. Добре, че съм се запасил. Иначе RG-58U има добри попадения зависи на кой "пройзводител" ще случиш. Предимно от http://www.mario.bg/ го вземам тъй акто от други съм си патил. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
biodesign Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 0:04 Заглавие: Re: Видеокамери и усилватели |
|
|
Ето тук можеш да видиш какъв е кабела http://www.geovision-bg.com/rj58.html
сега нямам до себе си ролка, иначе щях да ти кажа и марката.
Всъщност, дали наистина има видеоусилватели работещи на 12V? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 0:09 Заглавие: Re: Видеокамери и усилватели |
|
|
Незнам.. Наще който ги правихме и то доста тестова бройка неможах да докарам качествена работа на 12В, а на 30В. Което незначи, че братята Китайци не го измислили  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 0:37 Заглавие: |
|
|
Ще си позволя да се включа в темата ,защото доста съм се занимавал с видеосигнали и усилването им , а в тази тема се начетох на неща които според мен са най- малко грешни .Първо това със захранването по активното жило на коаксиалния кабел е лесно само според DJ69VN . Всъщност е невероятно трудно и при 5 MHz развръзващия дросел ще тежи 5 кила .Сериозните видеоусилватели освен регулиране на усилването имат възможност за корекция на честотната характеристика и в частност регулиране на усилването на цветовата носеща.Абсолютно непрофесионално е да се използва 50 омов кабел .Всички видео устройства имат 75 омови входове и изходи . Загубите от несъгласуване и проблемите от разликите в общото време на преминаване не могат да се компенсират с усилвател . Ако някой иска помощ ще му отговоря на лични . _________________ LZ1VTX |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 0:49 Заглавие: |
|
|
Не споря много си прав като цяло ама това пък за захранването да не ставало.... направо ме разби . Еми то май почти няма кабелна ТВ която да не си храни така усилвателите там да не е по-лесно - напротив там е още по-голям филм! Аз не казвам, че е да сложиш там кото имаш на бързо и то са стане супер... С повече четене и базикане и най-вече желание става! При мен има много самоделки и то на високи честоти над 1GHz както и на ниски и си работят. И м/у другото за кабела си много прав съвсем не се светнах да кажа . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
biodesign Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 1:13 Заглавие: |
|
|
| Добре а ако вместо усилватели сложа Пасивен видеотрансивър на коаксиален 50 омов кабел 400м в началото и края дали ще стане работата? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 1:20 Заглавие: |
|
|
Ми май ще стане още по омазано ама ако имаш под ръка пробвай . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
biodesign Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 1:27 Заглавие: |
|
|
| Еее ти ме отчая напълно |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 1:30 Заглавие: |
|
|
Еми на това което искаш да сложи идеята му е да съгласува от 75 ома на 100 и обратно за да няма разсъгласуване на 75 те ома през 100 омовия така да се каже кабел (лан). Ти искаш да му сложиш с 2ино по-ниско вълново съпротивление?! Ще има големи загуби при тия метри и мисля, че ще са по-големи от колкото както си сега с 50ом кабел. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|