| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
XTYLING Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 15:58 Заглавие: Мнение за климатик FUJITSU ASV282K |
|
|
това е климатика от тази година го ползвам и за сега не е предавал положението. Тази година в студа -10 унас 30 си ги дига на по ниска температура не съм го тествал поради факта че не е падала по ниска тази година иначе някой ако има да сподели мнение и хубав ли е според вас.
Също така ако има някой който разбира японски да кача 2 3 снимки да ми преведете надписите на климатика кое какво означава.
Мерси за вниманието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 16:33 Заглавие: |
|
|
Да си питал преди да го купиш, тук други с такива няма, така че единствено ти можеш да кажеш. Като си искал и си преценил - купил си си.
Надписите си ги търси при търговеца, от когото си го купил. По закон е длъжен да ти даде инструкция на български. Тук преводачи няма. Има поне десетина теми за изделия на 100V, повече са безсмислени.
Фирмата има изделия за нашия пазар и не виждам защо трябва да се напъвате да купувате неща, предназначени за другия край на земята. То и с автомобилите същото, но вече е друга тема. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
XTYLING Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 17:54 Заглавие: |
|
|
много отрицателно настроен си? Просто искам мнение но твоето мнение мога да го сметна за СПАМ защото с нищо не ми помага. Тук съм да споделя и питам за вашето мнение за климатика а не да ме рогаете.
ПП: Когато ползваш такъв климатик тогава давай мнение.
Приятен ден и чакам коментарите ви ако сте запознати с модела...
Последната промяна е направена от XTYLING на Пон Яну 11, 2010 18:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 18:07 Заглавие: |
|
|
XTYLING,не намирам нищо негативно(или рОгатни ) в мнението на Филипов,така че айде малко по-кротичко,а И без да даваш акъли кой да ти пише в темата и кой не.
А ако чакаш някой такъв да ти пише по темата-
| Цитат: | | ако има някой който разбира японски |
...още доста има да го чакаш.
Също така вместо да рипаш,като ощипана госпоЙца няма да е лошо да наблегнеш над елементарния правопис-комендари,момендари... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
XTYLING Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 18:32 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | XTYLING,не намирам нищо негативно(или рОгатни ) в мнението на Филипов,така че айде малко по-кротичко,а И без да даваш акъли кой да ти пише в темата и кой не.
А ако чакаш някой такъв да ти пише по темата-
| Цитат: | | ако има някой който разбира японски |
...още доста има да го чакаш.
Също така вместо да рипаш,като ощипана госпоЙца няма да е лошо да наблегнеш над елементарния правопис-комендари,момендари... |
аз не съм в очилище така че мнението ти относно правописа ми ни най малко ме валнува! каквото ми сака душата тфа ще е
иначе относно Японския език преведох си го всичко с една програма(ABBYY FineReader) |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 18:43 Заглавие: |
|
|
| XTYLING написа: | аз не съм в очилище така че мнението ти относно правописа ми ни най малко ме валнува! каквото ми сака душата тфа ще е  |
Получаваш официално предупреждение,а както си тръгнал след малко и ще те завълнува предполагам.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|