|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kali Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 19:27 Заглавие: Стълб.автомат |
|
|
| Здравейте колеги,запалил съм се по стълбищни автомати,и се чудя дали няма някоя схема с пик и симистор,с което да се реализира нещо по добро от обикновенните релейни ст.автомати.Знам че има един на наша фирма ,но аз искам сам да си го направя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 20:08 Заглавие: |
|
|
| Ами прави си го ,то само схема нема да стане ,софтуера кой ще го пише ??! |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 20:59 Заглавие: |
|
|
Сакън, ако не е без пик По-добре даже с Пентиум 4. |
|
|
 |
akan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 21:44 Заглавие: ьвтомат |
|
|
| Колега защо се занимаваш с глупости??? Не е ли по добре да си купиш при това евтино 12 лв. с ДДС от ТМТ магазинете PIR шалтер за монтаж непосредствено в конзолата на ключа за осветление без необходимост от изграждане или ново окабеляване. Тези устройства са не само PIR датчици, но имат и микрофонен шалтер, а и задеистват при определена настроена от потребителя осветеност на коридора. По този начин се дава свобода на теб като потребител да избереш как ще святкат лампите, при звук или движение, а и ще спестиш ток и консумативи, като ключове които с времето дефектират. Тази система е много подходяща за обществени згради с голям поток от хора през общите помещения и коридори. Осигурява комфорт, икономия и надежност. Замесли се стига просто да не искаш все пак да пробваш възможностите в изделие което отдавна е измислено и осъвършенствано. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|