|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
teacbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 20:01 Заглавие: TV ELITE 21EF70 схема |
|
|
Здравейте,
търся схема за телевизор Елит с процесор TDA9361PS/N3/5 и EEPROM 24C08A.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
teacbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 21:04 Заглавие: |
|
|
Абе хора.
Бие наистина не сте нормални
Не знам какво още искате да напише човек за да е по "правилата" или действате на произволен принцип.
Човек си мисли, че тук някой ще му помогне някой, а вие само се Гаврите с хората! Защо?
Ако в тоя форум ще си пишат 10 човека със срвизи за техника, за какво сте направили форум. Със същия успех можеше да ползвате ICQ или Skype или поне да бяхте ограничили правата за регистриране, за да не може "секви идиоти" да се регистрират. Наистина за пръв път попадам на такъв форуми съм потресен! Но както и да е. Това си е ваша работа. Аз лично от сервиз за телевизори не бих се възползвал, защото цените на телевизорите са близки до цените на ремонтите и мисля че няма смисал. Чудя се какво ли ще стане с този форум и "супер специалистите" (някои модератори) след няколко години когато изчезнат изцяло CRTтата.
А ко имате същото отношение към ваще клиент, както към повечето хора тук, наистина се чудя кой влиза в сервизите ви. Но това поведение е вероятно породено то възпитанието Ви.
Наистина съм потресен. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 21:36 Заглавие: |
|
|
Попълни
*CPU (UOC)-
*MEMORY-
VIDEO-
IF-
*AUDIO-
*V.O. -
FBT
*POWER (описание от какво е изграден > транзистори, IC)-
TUNER-
...
Срещу всеки елемент напиши и номера му върху шасито
Пример само:
Chassis HD-9361D
CPU TDA9351PS_N3_3_1997 19 (N301)
AV SW 4852 (N801), 4852 (N121)
AUDIO AN17823A (N161)
V.O. LA78040 (N401)
FBT BSC25-T1029B (T451)
POWER SMPS BCK-28-49-01-99 ,D5287 (V1513), C2655 (V1512),
A1015 (V1511), PC817 (N504)
TUNER EWE-5053-V8 LONGSIGN (A101)
...
И си изтрий горните глупости докато все още е възможно - Става с бутона edit |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 22:34 Заглавие: |
|
|
След като се имаш за толкоз важен(че пък и имал виШе образУвание,демек чел) мисля че нямаше да ти навреди да прочетеш и правилата за оформяне на подобни теми.Които изрично ти бяха посочени в предишната тема.
И след като имаше време да ровиш какво съм бил писал във форума и да ми разтягаш дървени философии колко съм вреден за форума и как приноса ми за този форум бил само отрицателен,да си намерил време и да разровиш из форума и да намериш и правилника на форума.
Отделно-мисля че вече изрично те помолих да не ни даваш акъли по отношение на форума-дали да си ограничим правилата,как да си контактуваме,дали да е тук или през ICQ и прочие.
Какво ми е възпитанието или да ми береш гайлето,както щяло да стане след години,когато едикакво си-също.
А за лични квалификации отнасяш и съвсем официално и ПОСЛЕДНО предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|