|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 14, 2010 11:12 Заглавие: re: |
|
|
| Колегата emoome може и да си ги има! Защо го подценяваш? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 14, 2010 20:18 Заглавие: |
|
|
Бачо Киро, бачо Киро...не видя ли броя на постовете ( и съдържанието разбира се) на колегата @emoome?
Не знам сервиз ли има или не но на мен колкото ми е помогнал със съвет и знание ми идва да го питам от къде е, да запаля колата и на място да му сменя EMIF филтърчето за клавиатурата че ми се намират и в наличност  |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 14, 2010 23:13 Заглавие: |
|
|
@milenjs, @ Todorov
Колегата @emoome търси в тази тема -''схема (и)или отговор на въпроса защо не реагират два от бутоните''.Видях по надолу също, че отговор колегата има , както и решението :''.. да остане да работи в този си вид докато...''.
До тук целта на темата е изчерпана , но какво следва- една надпревара между колегите в която всеки иска да се изтъкне кой по разбира.Нямам Вашите амбиций и затова не искам да подценявам никой тук , както и да влизам в спорове с Вас.
С уважение ,Ba4oKiRo. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|