|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 2:51 Заглавие: |
|
|
Луксозно заведение.4-ма на една маса ядат и пият на корем.
-сметката ви господа е 1000лв.-уведомява ги сервитьора.
-Ние от ХЕИ правим понякога внезапни проверки-споделя със сътрапезниците си единия от тях.След тази информация и умедомяване на шефа сметката става 800лв.
-Ние от пожарната правиме също такива-споделя ддруг от компанията им.Процедурата с шефа се повтаря и сметката става 500лв.
-И ние от от енергото си имаме трикове-споделя 3-тия от компанията
Сметката вече става 300лв.
-300 -300-ста Добре де ще ги вземем --казал данъчния на сервитъора. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2010 20:01 Заглавие: |
|
|
Обсъжда се какво е това "секс":
Лекарят:
- Това е болестно състояние - желателен е постелен режим.
Профсъюзният деец:
- Сексът е труд - изразходва се енергия.
Интелигентът:
- Това е изкуство - вижте какви гримаси, какви стонове!
Полицаят:
- Изкуството е за пред всички, защо тези, които правят секс се крият? Това е афера!
Юристът:
- Защо афера, щом и двете страни са доволни? Това е сделка.
Бизнесменът:
- Каква ти сделка - влагаш повече, вадиш по-малко? Това е наука!
Професорът:
- Що за наука е това, което студентите могат, а аз не мога? Това е война, борба между двама души!
Военният:
- Каква е тази война, когато едната страна през цялото време атакува, а другата страна не се брани? Отгоре на всичко, накрая атакуващия пада като убит! Сексът, това е политика - управляващите атакуват, народът е беззащитен! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 10:19 Заглавие: |
|
|
Божилов, ......
за съжаление това не е виц.... тъжно е...
Преди месец-два и аз минах даже по малко по-дълга пътека за едни мостри... То да беше поне пътека - ами постоянно лъкатушене напред-назад между "институциите"... В резултат два загубени работни дена... _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 16:51 Заглавие: |
|
|
Тая сутрин имах работа в митницата.Не ми се приказва.Отделно разните данъчни,манъчни,напове,мапове,общински администрации и прочие и прочие паплач от писарушки-ама да вземе човек една чепата тояга и да почне да млати на ред без да пробира.
За бабичките дето като гледам се канят да векуват по пощи,банки,енергота и т.н. учреждения,ама не знаят 2 думи на чужд език и откъде се включва компютъра-отделен въпрос.
Но да кажем-на това майната му-това са учреждения дето са от 50 години и винаги си е имало такава атмосфера на бюрокрация и мързел.Ама по-лошото е друго-че явно това нещо е заразно,щото все повече го придобиват и служители на мобилните оператори примерно... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Пулевски Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 08, 2010 10:39 Заглавие: |
|
|
...Синдромът (манталитетът) на чиновника...
...не са единици, дъвкани от тая раздрънкана машина... _________________ Токо Йока... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 15, 2010 11:01 Заглавие: |
|
|
Седят два пияни и по едно време над тях прелита баба Яга. Единият поглежда нагоре, побутва другия и вика:
- Виж, виж, Батман лети горе!
Другият поглежда нагоре и произнася с въздишка:
- Каквато държавата, такъв и Батмана. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 15, 2010 16:20 Заглавие: |
|
|
Пасял един чобанин овчиците покрай едно секретно поделение и се примолил на караула да ги пуснат да попасат малко на полосата,че трева до кръста.Таман влезли овчиците и изскочил старшията.Като ги видял и побеснял:
-Кой ги пусна тия гадинки тука-разпенил се той на караула-Аз вас ...марш в арестта.....!
Видял дядото,че работата става дебела и се примолил на старшията:
-Старши аз съм си виновен,примолих се на момчетата,съжалиха ме и така стана работата.Казвай каква да ми е глобата,сакън не ги закачай!
-Добре ,бе дядо-казал старшията-Ще ми дадеш туй транзисторче,дето го слушаш и ще забравим за проблема.
То на овчарина радиото да му вземеш,душата да му отръгнеш!Ама нали си е виновен дядото и казал:
-Добре бе старши,ама мило ми е,свидно ми е и току така не мога да ти го дам,освен да ти го продам на половин цена!
Старшията навит,къде по онова време таквиз ти глезотии:
-Казвай дядо какво ще искаш за него?
-Де да знам,бе старши-отвърнал дядото-я съм го купил навремето за две дупета!
Отишли майка и дъщеря да се изповядат.Влязла първо майката и след пет минути излязла.Влязла дъщерята,и а да излезе,а да излезе,та чак след половин час.
-Какво стана мари дъще-притеснено попитала майката.
-Нищо ма мале-отвърнала тя-Тика дедо поп грехалото и вади грехове,тика грехалото и вади грехове и така докато ма очисти ,мале!
-Въй мискинина му с мискинин - писнала майката -а мене ме излъга,че му било запушено грехалото,та ме кара да му го продухвам.
-----------
Рибарски виц ?
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1673/59401938812020646201263835797RPh7twwLCbvvxAGVFuPp.BMP |
|
|
 |
vladk0oo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 17:06 Заглавие: |
|
|
аз искам да кажа един виц.
Двама полицая са се напили и се пребират пеш.Вървели,вървели... токато не попадали в една дупка и се мъчат мъчат...да излязат немогат.И тогава единия вика на другия.
-Брат аз ще се помъча още малко и ще си тръгвам      |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 21:33 Заглавие: |
|
|
Седят дядо и внуче на масата, а внучето пита:
- Дядо, вярно ли е, че някога храната е била само естествена?
- Да, внучето ми.
- Дядо, а генномодифицираните храни, които ядем по-полезни ли са от естествените?
- Да, внучето ми.
- Дядо, ама нали генномодифицираните храни не са опасни, както някои казват?
- Не, внучето ми - казал дядото и помилвал трите глави на внучето. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|