|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мартински Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 17, 2010 0:14 Заглавие: |
|
|
Привет,
Извинявам се, че пиша в стара тема, но от тук видях кодовете за сервизното меню,понеже очевадно картината ми е отряза с по пръст и половина в ляво и дясно.
Влязох в менюто и с ужас открих,че по вертикалата мога да сбивам/местя, но по хоризонталата мога само да местя, но не и да сбивам.
Ето я и самата опция, и......... цифрите се менят, но картината не се мести.
Казаха ми,че ми трябва H-Amp, е да ама както се вижда такова няма, а има H-EW. С H-Shift я местя в ляво и в дясно.
Бихте ли ми дали съвет как да сбия картината по хоризонтала. Данеби да има 2ро сервизно меню?
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 17, 2010 0:23 Заглавие: |
|
|
Много хубаво, че си влязал в сервизното меню. Ама то не оправя дефектите на телевизора. Ако не ми вярваш, питай Фишев от Перник! Той отговаря за памети и програмиране. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 17, 2010 10:29 Заглавие: |
|
|
| Мартински написа: | | Бихте ли ми дали съвет как да сбия картината по хоризонтала. |
Пробвай да я стиснеш леко отстрани с менгемето.
А то ако ставаше с ручкане в сервизни режими-нямаше да има сервизи.Иска си и малко четене-що то то EW яде ли се,пие ли се,къде го има,къде го няма,какво е блоковото устройство на телевизора и как работи.Още повече че серв.меню на телевизора определено не е направено да се бъркате из него.То си е за серв.техници.Така че се насочи към близкия сервиз.
Също така няма да е лошо и да се запознаеш с правилника на форума. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|