| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 16:10 Заглавие: Търся моторче за радиокасетофон AIWA-Решено |
|
|
Ако някой знае откъде в София (дотук в АмиКорт и Кацарска проверено) ,или има за продан моля пишете . Ето снимка -
Благодаря !
Последната промяна е направена от ELP на Пет Яну 22, 2010 13:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 16:22 Заглавие: Re: Търся моторче за радиокасетофон AIWA |
|
|
Стандартните който ги слагат по кастофоните не стават ли ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 16:56 Заглавие: |
|
|
Не знам какво имаш предвид "стандартните" ,това си е стандартно ,има обаче на 12 ,на 9 ,на 6 волта ,обороти ,посока на въртене (CW),габарит ,отвори за закрепване не знам да са толкова стандартизирани . Нека задам въпроса така -къде има по-богат избор от такива моторчета в София ? (Ако изобщо има)  |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 17:50 Заглавие: |
|
|
Дайте данни за захранването на касетофона - колко волта общо са батериите? Такива моторчета мисля че имам няколко но с различно работно напрежение. Иначе габарити и закрепване са стандартни. Този мотор е и с вграден регулатор на оборотите. Никой не ги търси защото тази техника не се ремонтира вече. Трябва да ги потърся. _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 20:33 Заглавие: |
|
|
Ми то си пише че е 9в 2400 об май. .Питащият мисля знае как да "обърне" посоката на въртене ако няма начин да се намери такова точно.Във Елимекс Варна гледах че се "мъдрят" все още някакви.Така че проверете ако има такъв магазин в София.
Закрепването трябва да е унифицирано.Тоест имат различни отвори та да стават навсякъде(почти).Ако ставаше въпрос за Варна щяхме да измислим нещо. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 22:34 Заглавие: |
|
|
Аз точно това имах предвит.. Ако ненамери ще се разровя из склада и ще видим . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Вто Яну 19, 2010 22:45 Заглавие: |
|
|
| Имам такива моторчета на PHILIPS. Близо съм до Кацарска.GSM 0888 75 31 12 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 15:59 Заглавие: |
|
|
| Касетофона е на един приятел ,днес свалих от едно авторадио ,върти на 9В ,дано съвпаднат оборотите и посоката ,реверса му е лесен ,щото е с центробежен регулатор. Ако се смести в кожуха на старото -закрепването също няма да е проблем ,дано оборотите да станат. Ако ли не- ще се ходи към магазина . |
|
|
 |
akan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 21:46 Заглавие: Мотор |
|
|
каква антика от миналото столетие! Пасва идеално на ника, но за добрия тон понеже имам такова "akan" моторче пиши на лично. Може да се договорим  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 13:08 Заглавие: |
|
|
| Решено ,благодарение на колегата fonev_tv ! |
|