|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mvz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 18, 2010 13:33 Заглавие: Търся дистанционно EUR7702110 |
|
|
Здравейте, необходимо Ми дистанционното от заглавието! Модела на ресивера е Panasonic SA-HE7, предпочитам оригиналното, но бих се задоволил и с аналог, стига да поддържа всички функции(в краен случай може и втора употреба).
Проверил съм дадените сайтове във форума, без резултат! Също така съм дал запитване и в три "Софийски" магазина от около две седмици, отново без резултат до момента!
Поздрави, Марио Захариев! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mvz Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 22:40 Заглавие: |
|
|
След, почто три - седмично търсене, не намирам, точния модел.
Ако на някой Му се намират данни на какъв код работи и евентуално кой, друг модел би станал или поне да потдържа поне елементарните функции(като, гасене/вкл., прог., и увеличване), нека дава предложения!
За момента, ще се задоволя с каквото намеря, стига да не е прекаленно скъпо(а в началото на април, ще пътувам до Лондон и вероятно, ще открия оригиналното)
Поздрави,
Марио Захариев! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 22:53 Заглавие: |
|
|
Като размислиш още малко и си уточниш какво от този и за какво ти трябва, може да ми се обадиш на PM.
Това което търсиш (и се изпотрепаха да питат от различни магазини дали става) е пулт който може да управлява 6-7 различни устройства, поради което не вярвам да ти трябва в този му вид. Най-вероятно го тършиш само за някаква аудио техника и доста от нещата в пулта който издирваш ще са излишни. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|