| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 21:22 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | | Доста ТВ пристигнаха при мен с присадени турски захранвания |
В моя пост въобще не говоря за турско захранване,а за кита с TDA4605,който винаги си е бил най-удачния вариант за ремонт на това захранване.Линка който е дал kableman е погрешен,заради тирето,а и отделно и без него води към стартовата страница на Пасат.Сега като разгледах какво предлагат там-вероятно говори за едно турско блокче има там на 16лв50ст.Кит с 4605 там поне не видях,но и не съм си играл да ровя много-много.
| tonovd написа: | | Оригинално захранване или нищо! |
Доста смело твърдение.Имаше един майстор тук дето развиваше философии "Аз вика вместо МП40 слагам само МП40".Още повече че и самите фирми,често правят сериозни промени в схемното решение заради дадени недомислици,китове за замяна на един чарк с друг и т.н.А кое захранване е по-стабилно и безпроблемно-това с 4605 или HIS+SMR(тук мога да сложа и китайското с 3те транзистора) мисля че е ясно на всеки.И че разликата е светлинни години..
Въобще за това захранване има писано много.Стига да има кой да пусне търсачката. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 21:57 Заглавие: |
|
|
| Аз пък гласувам-да си гледат хората старите телевизори, че ремонта на LCD и Plasma хич няма да им се хареса. |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 13:15 Заглавие: |
|
|
| Миналия месец даваха по Телевизията, Американски завод и поточната му линия, как бълва телевизори с кинескопи! Пустите му американци! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 13:29 Заглавие: |
|
|
Те и дизайна с дървените кутии си го обичат много...но ние сме от друго тесто. Нали требе да се "изхвърлим" пред комшията... , затова и кашона от новия ТВ го държим демонстративно на стълбището! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 13:50 Заглавие: |
|
|
| А нашенската гледка, наточен Мерцедес да дърпа ремарке със слама е запазена марка. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 15:08 Заглавие: |
|
|
Колеги,ще помоля без офтопик .  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 22:13 Заглавие: |
|
|
И аз гласувам за блокчето, за което Божилов споменава. В момента читави SMR40200 няма и блокчето с TDA4105 е най-удачния вариант за ремонт. Категорично съм против турските захранващи блокове. Големи боклуци са, виждал съм дори такива, които са с 1N4007 за изправител на +В  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 8:01 Заглавие: |
|
|
Tokio съгласен съм с теб но турските блокчета нямат изправителни диоди на +B От трафа им веригата отива на щатните тоест тези от платката на телевизора Аз съм си направил кит по руската схема със SE 115 и работи перфектно.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | Tokio съгласен съм с теб но турските блокчета нямат изправителни диоди на +B |
Има и със,има и без. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|